Můj kousek štěstí

Dáda Patrasová: Lituje, že se vdala

Nejednu hořkou pilulku spolkla v poslední době Dáda Patrasová. Dokonce tak hořkou, že propadla chmurným myšlenkám zpochybňujícím většinu důležitých kroků, které v minulosti učinila.

"Neměla jsem si Felixe vůbec brát!" volá do světa přecitlivělá herečka a zpěvačka. S tím nelze než souhlasit, ale psychologové by ji poučili, že takovými zoufalými výkřiky se tmavovláska jen nesmyslně drásá, neboť minulost, jak známo, nezměníme, i kdybychom se postavili na hlavu.

"Před svatbou se ke mně choval úplně jinak," smutně Dáda vzpomíná na chvíle před bezmála čtyřiceti lety. Dlouhotrvající nevěra manžela Felixe Slováčka (76) jí převrátila život naruby už proto, že se neustále veřejně přetřásá, což je pro psychiku podváděné ženy skutečně neúnosné.

Jedna z nejkrásnějších žen českého filmu, atraktivní princezna Xenie ze seriálu Arabela či spanilá Manuela ze snímku Vrchní, prchni, říká trpce: "Už je mi Felixe spíš líto. Ale když mu to vyhovuje.

.." Hořce dodává: "Jsme jako bratr a sestra." Na otázku, proč se tedy nerozvede a neukončí to utrpení, odpovídá rezignovaně: "Felix za žádnou cenu nechce." .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden