Můj kousek štěstí

Dáda Patrasová: Pět hrozných let. Kdy to skončí?

Starý rok se láme, přechází do nového, a tak Dagmar Patrasová, jak se říká, bilancuje. Nejenže neměla snadný rok, ale podobně těžké pro ni byly i ty předchozí.


Přiznává, že chmurné události ji úplně semlely. S příchodem nového a snad i lepšího roku vidí optimistická a nezdolná manželka hudebníka Felixe Slováčka (77) světýlko na konci tunelu. Ostatně ten nejhezčí dárek pod stromeček, který si z celého srdce přála, skutečně dostala: vážně nemocná dcera Anna Slováčková (25) se uzdravuje.

„Anička už je na tom líp, tak doufejme v lepší zítřky,“ raduje se hvězda pořadů pro děti. Otevřeně hovoří o tom, že přečkala pět pekelných let, a doufá v pozitivní změnu. Jejím cílem je získat nevěrného manžela definitivně zpět. Jde na to od lesa, snaží se vykouzlit doma tu nejpříjemnější atmosféru.

Anička napekla několik krabic cukroví, Dáda vařila vánoční dobroty, které manžel zbožňuje. Ocení konečně notorický nevěrník vůni domova? Dáda pevně věří, že ano, na další, několik let trvající boj už nemá sílu. Tu zatím čerpá ze vzpomínek na staré časy: „V dobách mojí největší  popularity se na nás jezdily dívat na chalupu zájezdy turistů. Dokonce si lidi pronajímali zájezdní letadla a létali nám nad zahradou.“

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden