Můj kousek štěstí

Dáda Patrasová: Skončí v blázinci?

Saxofonista Felix Slováček (76) vyhrožuje své ženě, že ji zbaví svéprávnosti! Prý už je na tom hrečka Dáda Patrasová (63) skoro stejně jako manželka herce Jiřího Krampola (81), Hanka (58), která se kvůli alkoholu a cigaretám léčí v Bohnicích.

Chci to řešit s doktorem, který stejný problém řešil a vyřešil s Hankou Krampolovou (58). Právě to uvedl Slováček. Z Krampolové se stala troska a musela být zavřena do psychiatrické léčebny. Opravdu je to ale s Dádou také takto špatné? Hudebník byl osočen, že z Dády chce udělat nesvéprávnou kvůli tomu, aby získal veškerý manželský majetek.

Na druhou stranu se herečka poslední dobou nikde moc neukazuje. On, který jejich dům stále navštěvuje, tedy bezpochyby ví nejlépe, jaký jeho manželka vede život. Třeba na tom je "Patraska" hůř, než kdo tuší.

Už v minulosti herečka Dáda Patrasová ráda sáhla po alkoholu. Léčila jím především splíny, které měla právě kvůli Slováčkovi. "Vždycky ji podváděl na každém rohu," potvrzuje zdroj z okolí páru.

Měl mít poměr například s mladičkou šérfedaktorkou časopisu Dáda, který s herečkou vydával. Patrasová si tak hřála na prsou hada, protože dotyčné otevřela dveře do velkého světa showbyznysu. Podle informací to byla jen jedna ze zástupu žen, které prošly Felixovou náručí za zády manželky.

A to královnu dětských srdcí ničilo. "Bývala tak opilá, že nemohla ani mluvit," pokračuje náš informátor. Největší ránou pro ni bylo, když jí před lety Felix utekl za mladou milenkou Lucií Gelemovou (36).

Opět byl důvod se vrhnout na pití. Záplatou na zlomené srdce jí byl istalský přítel Vito (49). Kamenem úrazu je, že i vztah s ním se nyní zdá být u konce. Což mohlo spustit přímo řetězovou reakci. Najednou jakoby se po příteli Patrasové slehla zem.

Dřív Dáda pravidelně zásobovala internet společnými fotografiemi nazdobenými srdíčky z romantických dovolených. Naposledy tomu tak bylo ale v únoru. Když se pak objevily toto léto fotografie Dády v pozadí s italskými starobylými uličkami, bylo vidět, že jde o fotomontáž vytvořenou ze staré fotografie.

Chtěla snad Patrasová rozptýlit pochybnosti, zda jsou ještě vůbec spolu? Že mezi nimi něco nehraje, naznačil i sám Slováček. "Nevím, jak to teď mezi sebou mají," velmi pochybovačně reagoval na domněnky novináře, že si Dáda užívá lásku s Vitem.

Nenašel si snad Ital nějakou mladší? Pokud se však opravdu rozešli, pro Dagmar by to mohlo být likvidační. Zdrcující skutečnost, že přišla o jediné, co ji drželo nad vodou, ji mohla opět vehnat do chřtánu démona alkoholu.

Navíc teď Dáda, které kvůli promile v krvi už před časem zakázali řídit auto, se vlastně může napít kdykoli. Snad z toho všeho nedejbože opravdu neskončí v blázinci, tak jak tvrdí hudebník! .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden