Moje šťastná hvězda

Dáda Patrasová: Všichni se na ni vykašlali

Letos prožila ty nejsmutnější narozeniny. Proslýchá se, že účast na oslavě, kterou chtěla Dáda Patrasová (63) pořádat, jen pár hodin před jejím konáním téměř všichni zrušili, a tak se nakonec žádná nekonala.

Ačkoli půl dne strávila u kadeřníka a následně údajně i na kosmetice, nic platné jí to nebylo. Zašla jen na oběd se svou dcerou Aničkou (23) a jejím přítelem. Její syn Felix (35) jí popřál jenom na dálku, protože je se svým otcem Felixem Slováčkem (75) na turné ve vzdálené Americe.

Ani její syn jí osobně na narozeniny nepopřál

Večer tak prý slavila sama doma. Údajně se prý ani neviděla se svým přítelem Vitem (49), protože ten byl tou dobou prý v Itálii. Patrasovou údajně mrzelo, že neoslavila narozeniny tak, jak chtěla. Víc jí ale mrzelo, že si na ni údajně nevzpomněli i její dobří přátelé.

Poté, co před pár týdny bourala údajně v alkoholovém opojení, se od ní všichni drží dál. Navíc jeden z jejích hereckých kolegů prozradil, že už s ní není ani taková legrace, jako bývala dřív. Nemluví o nikom jiném než o svém záletném manželovi a hned druhým dechem pokračuje ve chvalozpěvu na přítele.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden