Moje šťastná hvězda

Dáda Patrasová: VZTEKÁ SE KVŮLI ÚDAJNÉMU ROZVODU

Královně dětských srdcí DÁDĚ PATRASOVÉ (61) nedávno pěkně zvedly mandle zvěsti o tom, že její stále ještě manžel FELIX SLOVÁČEK (74) údajně v tichosti plánuje rozvod. Patrasová ale tvrdí, že je to lež a že to prý nevěrník hraje na obě strany.

Sám Slováček už nějakou dobu tvrdí, že mezi ním a Patrasovou je manželství jednoznačně u konce. Sice ne oficiálně, ale fyzicky podle jeho slov rozhodně ano. A dokazuje to tím, že se veřejně ve společnosti ukazuje se svou několikaletou milenkou LUCIÍ GELEMOVOU (35). Ta se sice naoko tváří, že je zcela smířená s jeho ženatým stavem, ale podle přátel z blízkého Slováčkova okolí milenka na saxofonistu jakýs takýs nátlak přece jen vyvíjí a snaží se dosáhnout svého – rozvodu a svatby. Veřejně to ale Slováček zatím stále nepřiznal, nejmenovaní známí z jeho okolí však vědí své. „Připravuje se na bitvu svého života. Našel si právníka, se kterým celou situaci konzultuje, a připravuje kroky, aby mohl podat žádost k soudu,“ tvrdí.

Felix Slováček, Lucie Gelemová: O setkání s Dádou z očí do očí prý velmi stojí už od začátku, Felix nikoli.

Setkat se chce zatím jen milenka

Když se tyto informace donesly k Patrasové, rozčílila se. Ona pochopitelně o ničem neví a tvrdí, že její povedený choť to hraje na obě strany. Něco jiného prý říká jí a něco jiného zase své milence. Nejlepší by asi bylo, aby se všichni tři sešli a promluvili si. K takovému řešení se k velkému překvapení postavila jako první vstřícně Lucie Gelemová, která byla vůči médiím doposud spíše zdrženlivější. „To jsem paní Patrasové nabízela už na začátku, když začal můj vztah s Felixem,“ řekla Gelemová s tím, že nemá nejmenší problém se s Dádou sejít a rozumně si promluvit. Teď záleží na tom, jak se k tomu postaví oba manželé. Pro Patrasovou, která nemůže Gelemovou ani cítit, může být problém jen samotné setkání s ní a pro Slováčka by setkání ve třech mohlo být také nebezpečné.Tedy v případě, že opravdu obě své ženy tahá za nos. Dojde tedy nakonec k setkání všech tří aktérů? Momentálně určitě ne, hudebník vzal totiž Lucii na dovolenou do Ameriky. Jisté je jedno. Zvládne-li Gelemová dotlačit Slováčka k rozvodu, podaří se jí husarský kousek, který nedokázala ještě žádná z Felixových předchozích milenek. A že jich za ta léta bylo! Nezbývá tedy než si počkat, kdo z tohoto zapeklitého milostného trojúhelníku vyjde jako vítěz.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden