Můj kousek štěstí

Dáda Patrasová zaútočila provokacemi?

Ten kopec ostudy a ponížení svému manželovi nedaruje. Teď bude zase trpět on! Zpěvačka se nejspíš rozhodla svému nevěrnému manželovi dát co proto! Dáda Patrasová (60) už se nechce jen nečinně dívat, jak její muž, muzikant Felix Slováček (73) cukruje se svou mladou milenkou Lucií Gelemovou (34) a poslouchat, jak loví holky na seznamkách.

Takové ponížení. Už nechce být tou podváděnou chudinkou, co všechnu tu ostudu musí pozorovat se složenýma rukama. I ona ukáže, že se má skvěle, je milována o dost mladším partnerem a že ještě zdaleka nepatří do starého železa.

A tak si Patrasová vyšla se svým italským přítelem Vitem (47) a předvedla parádní líbačku na veřejnosti..

Felix se svou láskou chodí na tenis a dívat se na fotbal, tak Patrasová s Vitem vyrazili do O2 areny na hokej, i když Dáda nikdy předtím na hokeji nebyla. Posadili se doprostřed hlediště a když o přestávce všichni odešli na párek v rohlíku, dvojice zůstala jediná na svých místech a rozjela vášnivou líbačku.

Oběma muselo být jasné, že tohle se neobejde bez pozornosti a druhý den budou ve víru horoucí lásky na titulních stránkách deníků. A nejspíš to byl i záměr. Jen ať má Felix vztek. Ať vidí, že já už mám dávno svůj život a po jeho věrnosti netruchlím.

A zároveň Dáda nasadila soucitnou notu....

"Já jsem moc šťastná, Vito je pro mě anděl. Už jsem úplně zapomněla, jak se může muž chovat k ženě..." Pěje chválu a jedním dechem dodává: "Ale mám velké obavy o Felixe. Vypadá špatně, měl by o sebe víc pečovat, zajít k lékaři na vyšetření.

.." Jakoby Patrasová chtěla udělat toho politováníhodného chudáčka z Felixe. Ačkoli ten vypadá po boku své mladičké lásky nadmíru spokojeně. Je evidentní, že mezi manželi se odehrává lítý souboj kdo z koho.

Tak uvidíme, kdo vyhraje, kdo bude šťastnější!.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden