Moje šťastná hvězda

Dáda Patrasová: Zůstane bez manžela i bez rodiny?

Zpěvačka si za poslední měsíce procházela nejrůznějšími problémy. Dáda Patrasová (62) už má zřejmě všeho a všech až po krk. Její nedávná opilecká nehoda za volantem jí přinesla tolik nežádané pozornosti, že se z toho údajně téměř zhroutila.

Potom o ní nechtěla slyšet ani její vlastní dcera Anna Slováčková (23), prý s maminkou nechtěla být vůbec spojovaná a chtěla od ní mít klid. To Dádu velmi zasáhlo a nevěděla kudy kam. A třešničkou na dortu byl její nevěrný manžel Felix Slováček (75), který neustále tráví čas s milenkou Lucií Gelemovou (35), ale občas se mu prý zasteskne a vrátí se zpět k Dádě a k jejich rodinnému krbu. Na nedávné akci Patrasová přiznala, že se prý dozvěděla, že měl její manžel i jiné milenky. A to po celou dobu jejich společného soužití. Prý jí to dost silně zasáhlo, protože to věděli všichni jejich společní přátelé. Ti ale drželi basu se Slováčkem, takže Patrasová byla téměř celý život ponižovaná.

Měl i jiné milenky

Myslela si, jak hodného a věrného muže má po svém boku, ale realita byla přitom úplně jiná. Nejspíš proto se rozhodla, že se s Felixem nechá konečně definitivně rozvést. Už v minulosti se o to pokoušela, ale Slováček jí to vždy rozmluvil s tím, že tentokrát už se polepší. Nicméně jak se zdá, nepolepšil se a Patrasové už došla definitivně trpělivost.

Přišel by o všechno

Slováček si je moc dobře vědom toho, že rozvod by mu způsobil pořádné potíže. Proto i přesto, že má už nějaký čas milenku, neustále navštěvuje i Patrasovou. Občas prý přijde jakoby nic a jde si lehnout do ložnice. Felix si nejspíš tímhle chováním chtěl Patrasovou alespoň trochu udržet, aby žádost o rozvod nepodávala. Ví totiž, že by ho mohla oškubat úplně o všechno. Za společná léta si vybudovali luxusní vilu, která by se v současnosti dala prodat zhruba za 40 milionů korun.

Dále mají chalupu v Českém ráji a také byt v Praze, který ale Dáda údajně zdědila po rodičích, takže se Felixe prý vůbec netýká. Dáda podle našich zdrojů bude vyžadovat dělení majetku, a jelikož do jejich společného rozpočtu přispívala především ona, má prý velkou šanci na to, aby Slováčka o většinu jeho luxusu, který mu celá léta poskytovala, připravila.

Rozbije tím rodinu?

Spousta lidí si stojí za tím, že Patrasová dělá konečně správnou věc. O rozvodu se už údajně radí i se svými právníky, takže jde opravdu do tuhého. Nicméně přece jen to má své háčky. Po rozvodu se jejich rodina definitivně rozpadne.

I přesto, že i teď nejsou úplně funkční a plnohodnotná rodina, má to něco do sebe. Tohle byl údajně také jeden z důvodů, proč se Slováček snažil Patrasové v minulosti rozvod rozmluvit. Údajně má prý stále pocit, že má rodinu, ke které se může kdykoli vrátit, nicméně Dáda už to tak prý necítí.Vnímá ho prý spíš jako cizího návštěvníka než člena rodiny. Přece jen Felix stále tráví víc času se svou milenkou než s rodinou, takže je to podle ní celkem chabá výmluva.

Nehlásí se k ní

Patrasová má dceru Aničku a syna Felixe, ale oba mají k matce prý úplně jiný vztah. Každý by čekal, že holky budou držet spolu za každých okolností, ale opak je pravda. Anička se svou maminkou údajně moc nevychází, a to především kvůli jejím údajným problémům s alkoholem. Když Patrasová bourala opilá, Aničku to prý pořádně vzalo. Valilo se na ni všechno ze všech stran a už o své matce prý nechtěla ani slyšet.

Údajně se od ní prý chce oprostit a nechtěla s ní být vůbec spojovaná. Dodala také, že pokud si někdo myslí, že je za nežádanou pozornost ráda, tak se šeredně plete. Naopak Dádin syn Felix s ní má prý úžasný vztah.Ve všem spolu vycházejí a její syn byl vždy ten, kdo stál při ní. Nicméně zdědil i něco po svém otci, už dvakrát opustil matku svých dětí. Po každém rozchodu se, podle jeho přátel, šel vyplakat mamince na rameno.Je sice pěkné, že spolu mají takový vztah, ale podle některých je Felix až moc velký mamánek. Přece jen ale časem určitě najde tu pravou a na Patrasovou už nebude mít tolik času jako teď.

Zůstane úplně sama?

Plánuje rozvod, ale možná jí nedochází, že by díky tomu mohla zůstat úplně sama. Dcera už s ní teď příliš nekomunikuje a kolem jejich rozvodového řízení by byl určitě velký humbuk.Anička o další nežádanou pozornost rozhodně zájem nemá, a Patrasová by ji tak mohla ztratit úplně. Co se týče jejího syna, ten si také časem najde ženu, se kterou bude chtít trávit co nejvíce času. Zatím je Dáda zvyklá, že je v jeho životě ženou číslem jedna, ale kdykoli se to může změnit. Přijde Patrasová o manžela a zároveň i o děti? Zatím se Dáda zdá velmi odhodlaná a o rozvodu je na sto procent přesvědčená. Otázka však je, jestli pečlivě zvážila všechna pro i proti. Aby jí pak nakonec nezůstaly jen oči pro pláč a Patrasová neskončila úplně sama.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden