Můj čas na kafíčko

Dáda s Felixem se dohodli na příměří!

Jak se zdá, Felix Slováček (73) a Dáda Patrasová (60) jsou zase spolu! Příměří je stálo celých 4,5 miliónu korun! Co je spojilo a proč se rozhodli dát zase hlavy dohromady? Společně s manželi Pixovými se stali koproducenty nového muzikálu Alenka v kraji zázraků.

A tak se zdá, že v soukromí si zatím drží stále stejný odstup a každý si žije vlastním životem, ale v tom pracovním se rozhodli zase spolupracovat. Jenže se do společného projektu pustili zrovna v době, kdy jejich dceři Anně Slováčkové (21) našli v prse novou bulku! Nejhorší na celé situaci je, že Anička na tom zdravotně není dobře hlavně kvůli svým rodičům.

Otec ji ničí zdraví. Zklamala se v něm.

„Nervy z práce mi nevadí, stresovala jsem se hlavně z rodičů, brečela jsem kvůli tátovi do pěti do rána. Nechápala jsem, jak můj skvělý otec mohl podlehnout zrovna takové ženské. To mě urazilo,“ přiznala Anička Slováčková, která právě září v soutěži Tvoje tvář. A tak by si její rodiče měli sáhnout do svědomí. Je důstojné zůstávat dál oficiálně spolu, když každý má už jiného partnera? Že by se k sobě vrátili, je už zřejmě realita jen ve sci-fi filmu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden