Můj čas na kafíčko

Dáda se hroutí! Proč jí dcera nepřeje lásku?

Sotva to začalo vypadat, že herečka Dagmar Patrasová (61) bude konečně po hádkách a nevěrách svého manžela hudebníka Felixe Slováčka (74) šťastná, přišla další rána. S přítelem Vitem (48) si sice v Čechách společně užívali romantiku během procházek mrazivou Prahou ale jejich milostné tokání ruku v ruce je některým trnem v oku.

O to větší rána to pro bývalou moderátorku dětských pořadů byla, když zjistila, že ten, kdo nemůže jejich lásku přenést přes srdce, je její vlastní dcera herečka a zpěvačka Anička Slováčková (22).

Proč pořád odmítá jejího milence?

Ačkoli Dáda velmi touží, aby se dcera Anička s jejím italským milencem Vitem více poznala a spřátelila, tvrdohlavá mladá herečka se stále odmítá s Vitem setkat. Znají se prý trochu z doby, kdy byla ještě malá a jezdila do Itálie s rodiči na dovolenou, kde se Dáda s Vitem přátelila jako s rodinným přítelem. Jenže rozchod rodičů, který je probíraný v médiích, Aničku zlomil, a tak se nechce setkat ani s jedním partnerem svých rozhádaných rodičů. Žádné hry na vřelé vztahy prý nemá zapotřebí. „Je to pravda. Moc se s Vitem neznáme a myslím, že mně to tak stačí. Ani nevím, že tady za mámou byl,“ přiznala Anička. Navíc k tomu všemu sobecky dodala, že teď chce být šťastná především ona sama a rozhodně nehodlá řešit problémy s partnery svých rodičů. I když se jedná o její vlastní mámu. A co na to Dáda? Přístup vlastní dcery ji sice neskutečně zamrzel, ale vypadá to, že na velké zklamání z Felixe našla svůj lék tajný lék. Co přesně jí dokáže zvednout náladu v takových chvílích?

Chce mámě oplatit, že na svátky nepřišla?

Zhubla tolik kilo jen díky sexu?

S Vitem si totiž rozumí a nenechá si to nikým kazit. Navíc to prospívá i jejímu vzhledu. Už na první pohled jí to zase sluší, a dokonce pár kilo  zhubla. „To vše je díky němu. Cítím se s ním skvěle. Vito mi přináší klid a jistotu. Má úžasnou povahu,“ Popisuje Dáda nadšeně svého nynějšího milence, téměř jako by šlo o vysněného prince. Hubne jen díky dietě nebo za to můžou spíš divoké milostné hrátky?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden