Moje šťastná hvězda

Dagmar Havlová: Proč už nechce jiného?

Proč už nechce žádného muže? Přátelé prý promluvili. Není to jen proto, že by Dagmar Havlová (66) stále truchlila kvůli svému zesnulému muži Václavu Havlovi (†75), ale protože má obrovský strach.

Stále první dáma

Prý si dodnes náramně užívá toho, že ji všichni stále považují za bývalou první dámu, a tohoto titulu se nechce za žádnou cenu vzdát.I když už jí sice zůstává na doživotí a nikdo jí ho nemůže vzít, bojí se, že kdyby se začala objevovat s jiným mužem na veřejnosti a oficiálně ho přiznala za partnera, lidé by ji přestali mít rádi a už by ji za bývalou první dámu nepovažovali! Ač jde o důvod zcela scestný, něco na tom možná bude. Jak údajně prozradila jedna z jejích bývalých přítelkyň, teď prý lidé na sociálních sítích a jinde na netu nepíší příliš lichotivě.

Dává si pozor

Prý neustále těží z toho, že byla manželkou tak významného muže, a že už by bylo načase, aby si někoho našla a přestalo se o ní v souvislosti s Havlem mluvit. A tak si od té doby dává bedlivý pozor, s kým se na veřejných místech ukazuje. Pro mnohé lidi je však její jednání pouhopouhou vypočítavostí. Ať udělá, co udělá, zřejmě tím spoustu lidí nepotěší. Jedni jí přejí, aby si někoho našla, a druzí by to zase brali jako urážku bývalého prezidenta.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden