Můj kousek štěstí

Dagmar Havlová: Tajemný společník!

S kým Dagmar Havlová (65) odletěla na dovolenou? Skrývá novou lásku? Dagmar Havlová možná skrývá velké pikantní tajemství. Od smrti jejího manžela Václava Havla (+75) zůstávala dlouhé roky sama.

Jejími nejbližšími byla jen rodina, její dcera Nina (42)... Jednou se sice spekulovalo o tom, zda nemá nového přítele, to se ale nakonec ukázalo jako plané klepy. Už se zdálo, že Dagmar Havlová navždy zůstane věrná svému zesnulému muži.

Možná ale nyní změnila názor a rozhodla se užít si ještě trochu nějaké té romantiky. Bývalá první dáma byla totiž před dvěma dny načapána při tajných manévrech. Vyšla z domu na Ořechovce ve velmi nenápadném oblečení, jako myška proklouzla do svého vozu a její řidič jí pomáhal nakládat dva obrovské kufry.

Poté odjela na letiště, kde se – opět velmi nepozorovaně přesunula do V.I.P. salónku, tam čekala na svůj spoj. Nikomu ani muk o tom, kam a s kým se chystá. V té době však odlétalo letadlo na Barbados, je tedy možné, že havlová mířila za sluníčkem právě tam.

Že by se však vydala do daleké exotiky úplně sama? Podle velikosti jejích zavazadel plánuje dosti dlouhý pobyt, tak dlouho by jí ji samota jistě ubíjela. Nebude jí snad dělat společnost nějaký tajemný muž? Vzhledem k tomu, že herečka dělala s odletem takové tajnosti, je možná i tato varianta.

„Myslím si, že je to takový přestupní rok. Rozmyslela jsem se, jak chci pokračovat dál a jak ne," mluvila tajemně na přelomu roku. Chtěla snad Havlová tehdy naznačit, že chystá změny v soukromém životě? Ať tak nebo tak, herečka by si novou lásku jistě zasloužila.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden