Můj kousek štěstí

Mezi dvěma muži. Už si na to zvykla

Kdysi pohádková kráska, která večeřela s Alainem Delonem (85) a muži jí leželi u nohou, dnes posmutnělá žena, sužovaná nestandardním chováním manžela Felixe Slováčka (77).


Ale vypadá to, že Dagmar Patrasová (65) si na svou podivnou situaci mezi dvěma muži, svérázným manželem a italským milencem, už kupodivu zvykla. Nějakou dobu se jí to zřejmě jevilo jako nesnesitelné, dnes to se zaťatými zuby zvládá.


Vždyť které ženě by bylo příjemné, kdyby se její muž natřásal po boku o čtyřicet let mladší milenky, jak to činí Felix? Královna dětských srdcí Dáda využila pandemii ve svůj prospěch. Cvičila, posilovala, snažila se zdravě a dietně jíst. No a výsledek se dostavil.


Černovláska viditelně zhubla a už nevypadá tak utrápeně. „Musím se přiznat, že někdy od toho upustím a dám si něco nezdravého, ale v zásadě ano,“ připouští herečka, že se stravuje velmi zdravě, což jí prospívá.


Skoro denně se vídá s manželem a denně si telefonuje s italským ctitelem Vitem (52). „Uklízím, dívám se na televizi, píšu si s kamarádkami, není to nic, co by člověka obohatilo, ale co se dá dělat,“ povzdechla si.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden