Moje šťastná hvězda

Dagmar Patrasová a Felix Slováček: Proč jí nedá konečně svobodu?

Už pět let žije veřejně s milenkou, ale svou ženu stále nenechá na pokoji. Saxofonista FELIX SLOVÁČEK (76) své manželce DÁDĚ PATRASOVÉ (63) přidělává jen samé starosti.

Svou ženu opustil kvůli mladší a ke všemu jí teď ani nedovolí, aby se ve svém životě posunula dál. Felix Slováček (76) svou manželku Dádu Patrasovou (63) údajně podvedl už několikrát. Ona na to však nikdy předtím nepřišla a ke všemu jí to všichni tajili. Téměř celý život tedy žila ve lži a Felix ji téměř celé jejich manželství jen podváděl.

Byla úplně na dně

Když si Felix začal s mladší výtvarnicí Lucií Gelemovou (37), pro Patrasovou to byla rána, protože to brala jako jeho úplně první nevěru, i když tomu tak ve skutečnosti nebylo. Cítila se zraněná a podvedená, ale když se dozvěděla celou pravdu o nevěrách svého manžela, byla spíš zhnusená.

Je mu volná

Nechápala, proč jí to všichni tajili a za zády se jí posmívali. Slováček žije s Gelemovou už pět let, nicméně na svou ženu Dádu stále nezapomněl.A ona by byla údajně ráda, kdyby zapomněl. Neustále jí prý totiž jen komplikuje život a přidělává starosti. Ona nechápe, proč už ji nenechá na pokoji, má přece to, co chtěl. Jejich poslední spor byl ohledně jejich společného domu. Felix bydlí s Gelemovou v bytě a tím pádem prý nějaký dům vůbec neřeší. Prý ho vůbec nezajímá, že dům, který má s Dádou, chátrá. Nehodlá se z toho prý zbláznit a rozhodně se nechystá na žádné opravy či rekonstrukce. Je mu to prý ukradené, on tam nebydlí.

Měla toho dost

Už v minulosti Dáda skloňovala slovo rozvod a očividně k němu má dost pádné důvody.
Neví, proč by měla být s Felixem dále v manželství, když jí ani nedokáže s něčím pomoct. Podle ní po něm nežádá moc, jen aby obstaral někoho, kdo se jim postará o zahradu. Nicméně Felix kvůli tomu ani nehne prstem a Dádě tím akorát přidělává starosti.

Žárlí na Itala?

Nicméně se proslýchá, že z Felixe údajně mluví žárlivost. Nelíbí se mu, že se jeho manželka veřejně prochází se svým italským partnerem Vitem (49). Prý je to pro něj ponižující, a proto se snaží dělat, jako že je mu to celé ukradené.

Ve skutečnosti ale není. Ale byl to přece on, kdo se první začal veřejně scházet s Gelemovou, tak proč je problém, že si nového partnera našla i Patrasová? Slováček očividně pociťuje chuť vlastní medicíny, a příliš mu nechutná.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden