Moje šťastná hvězda

Dagmar Patrasová: Dostala jen tučnou pokutu

Kauza ohledně opilecké nehody Dády Patrasové (62) je konečně u konce. Zpěvačce za bouračku pod vlivem alkoholu hrozil až tříletý trest, nicméně dostala jen tučnou pokutu ve výši 150 000 korun. Nejedná se o nízkou částku, ale mnoho lidí si myslí, že pro zpěvačku nízká je. Samotnou Dádu víc než pokuta mrzí to, že jí byl na rok a půl odebrán řidičský průkaz. Mohlo být ale i hůř.

Na autě je závislá

,,Tak stopadesát tisíc hodně zabolí, ale ten řidičák? To je hrůza,“ vyjádřila se Patrasová ke svému trestu.Na svém autě je prý plně závislá a cestovala v něm dennodenně, s tím se ale teď na delší dobu bude muset rozloučit. Za volantem Dádu teď víc než rok rozhodně neuvidíme.

Je to dost?

Spousta lidí si stojí za tím, že do vězení Patrasová nešla jen z toho důvodu, že je slavná. Přirovnávají to k dopravní nehodě, kterou kdysi zavinila zpěvačka Dara Rolins (46), která dokonce způsobila smrt motocyklisty (†63) a také podle některých nedostala patřičný trest. Jak se Dáda vyrovná s další vlnou kritiky na svoji osobu? Snad se znovu neuchýlí k alkoholu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden