Můj kousek štěstí

Dagmar Patrasová: Pozor, už se přepisuje majetek

Tak už se zuřivě čachruje s majetkem a to bývá u manželských párů výstražným signálem, že se děje něco závažného. U Dagmar Patrasové (65) a  Felixe Slováčka (78) se něco závažného děje již nejméně osmým rokem, což musí být pro oba zúčastněné k zbláznění vyčerpávající.

Možná si řekli, že už se to nedá vydržet, a tak dají do pořádku majetkové poměry a potichu se rozloučí. Tomu by se ostatně živá duše nedivila. Třeba chalupu v Českém ráji manželé čerstvě přepsali půl na půl na syna Felixe mladšího (38) a dceru Annu (26).

A dům se zahradou v Řitce darovali Felixovi mladšímu. Pražskou vilu na rozhraní Vinohrad a Vršovic Dáda a Felix zatím na nikoho nepřepsali, ale co není, může brzy být.

Manželé po sobě už zase veřejně házejí jedovatými výroky. „Měla by se léčit kvůli pití, jde cestou Ivety Bartošové,“ poznamenal Slováček o manželce. Ta ho vyzvala, ať se jde léčit spolu s ní, neboť je rovněž pěkné číslo, jak se za čtyřicet let společného života ukázalo.

„Jsem jako řípa, mám na to štempl,“ odbyl ji životní druh. Zmíněné razítko mu dali v nemocnici IKEM. „Jsem úplně zdravej,“ kasá se saxofonista.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden