Moje šťastná hvězda

Dagmar Patrasová: Všichni se k ní teď obrátili zády!

Oblíbená dětská zpěvačka Dagmar Patrasová (62) v současnosti čelí pěkným nepříjemnostem. Obrátila se proti ní většina veřejnosti, protože při své nedávné bouračce ohrozila nejen sebe, ale i své okolí. Je pravda, že alkohol za volant nepatří, a kdyby byla Dáda střízlivá, mohla na silnici reagovat jinak a nehodě se vyhnout.

Přesto se na ni lze dívat i jinak, jako na zhrzenou a nešťastnou osobu, která potřebuje pomoc. Patrasová totiž přiznala, že pila na žal. Ona sama se danou situaci snaží neřešit a naoko se tváří, že se už posunula dál, nicméně je pravděpodobně jediná.

Dennodenně se setkává s nepěknými komentáři na svoji adresu a také s vyčítavými pohledy neznámých lidí. Člověk by čekal, že ji v takových chvílích nejvíc podpoří a podrží její nejbližší, ale opak je pravda.

Ponižuje ji

Její stále ještě manžel Felix Slováček (75) se s Dádou na veřejnosti sice neukazuje, ale zato ji ponižuje, kde se dá. Dělá, jako kdyby k němu Dáda nikdy nepatřila a jako by ji neznal. Užívá si pohody a klidu se svou milenkou Lucií Gelemovou (35), a to mu bohatě stačí.

Dáda kvůli tomu pochopitelně zuří, což byl hlavní důvod, proč si opilá sedla za volant. Nicméně se nejedná o Slováčkovu první milenku. Není tajemstvím, že Slováček Patrasovou podvedl několikrát, ale ona nikdy nedělala takové scény jako teď.

Do jejich společné postele si prý Slováček vodil například Jitku Zelenkovou (68) a také jakousi Slovenku Denisu, která byla matkou dvou dětí. Proč jí tolik leží v žaludku zrovna Lucie Gelemová? Nejspíš to bude tím, že dřív byl Felix přece jen mladší a ona vždy věděla, že se vrátí k ní a rodinnému krbu.

Teď už je ale Slováček vyzrálejší a zdá se, že větší lásku a pohodu cítí ze strany Gelemové. Dáda to nedokáže pochopit.

Také měla milence

Není tedy pochyb o tom, že Slováček byl Patrasové nevěrný mnohokrát. Ona si však po čase našla také milence, Itala Vita (48), se kterým randí i v současnosti. Její sociální sítě jsou zaplaveny jejich společnými fotkami a vypadá to, že je vedle něj Dáda spokojená. Přijel ji dokonce podpořit i bezprostředně poté, co se prokázalo, že nadýchala 2,5 promile, a hrozí jí tři roky vězení! Proč má tedy potřebu neustále řešit svého manžela Felixe, který už se k ní s největší pravděpodobností nevrátí? Podle sdílených fotek se zdá, že jí je s Vitem dobře, a tak je zbytečné se stresovat věcmi, které stejně nemůže ovlivnit.

Na druhou stranu ale možná Patrasovou trápí, že s jejím milencem nevychází její dcera Anička Slováčková (24), která se k ní poslední dobou celkově chová velmi odtažitě. Patrasová totiž vypustila do světa, že se opila právě u své dcery Aničky.Ta však vzápětí pronesla, že ten den se s matkou vůbec neviděla.

Už jim nevadí

Anička poslední dobou nechce mít se svou matkou nic společného. Přiznala, že její opilecká nehoda ji dost poškodila. Jak jako člověka, tak kariérně.K celé situaci se vyjádřila tak, že se od rodiny snaží distancovat a situaci už dál nechce řešit. Nicméně to vypadá, že jediný, od koho se Anička distancuje, je pouze její matka. Nedávno se totiž se svým bratrem Felixem ml. (35) a tátou Felixem Slováčkem objevila na jedné hudební akci, kde všichni tři vystupovali.

Na akci samozřejmě nechyběla ani Felixova milenka Lucie Gelemová, kterou děti dřív neměly vůbec v lásce. Braly ji jako ženu, která jim tatínka odtrhla od rodiny, což je pochopitelné. V minulosti se Anička a její bratr Felix snažili dělat Lucii nejrůznější naschvály, ale to už je asi přešlo.

Zášť vůči milence je pryč

Nicméně teď to vypadá, že je veškerá zášť pryč. Všichni se dobře bavili a zdálo se, že spolu vycházejí celkem pěkně. Gelemová se na akci dokonce neudržela a Slováčka před dětmi líbala, což nikdy předtím před dětmi neudělala.

Věděla totiž, že je u dětí na černé listině, a nechtěla si je ještě víc znepřátelit. Těm to ale tentokrát nijak nepřekáželo, ale v minulosti by to tátovi jen tak neprošlo. Na akci však chyběla Patrasová, což bylo velmi divné. Nikdy si nenechala ujít příležitost vidět všechny své nejbližší pohromadě. Že by nebyla pozvaná? Působilo to tak, jako kdyby se k ní zády otočily i její děti.

Reakce dětí ji mrzí

Najednou s otcovou milenkou vycházejí úplně skvěle a na matku jako by zapomněly.Vypadá to, že Dádu drží nad vodou jen její italský milenec Vito. Manžel se k ní asi nevrátí. Co se týče dětí, bojí se, že maminky alkoholický výstup bude mít vliv na jejich rozjeté kariéry. Patrasovou pochopitelně jejich reakce mrzí, ale na druhou stranu není všem dnům konec.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden