Můj kousek štěstí

Dagmar Patrasová: Vymění Vita za mladšího?

Ač se zdálo, že herečka Dagmar Patrasová (63) po alkoholovém skandálu a svých fotografiích v plavkách na internetu už nemůže ničím překvapit, opak je pravdou. Je na spadnutí veletoč, kterým by jejímu muži, hudebníkovi Felixi Slováčkovi (76) vytřela zrak.

Poté, co si její manžel našel mladou milenku Lucii Gelemovou (36), se Dagmar dala dohromady se svým dávným ctitelem, o třináct let mladším Italem Vitem (49). Jejich láska se sice zdá být bezchybná, vzdálenost mezi nimi ale tvoří velkou propast.

Nevidí se i několik měsíců. A lepší vyhlídky nevěští ani budoucnost, protože jsou oba ve své zemi vázaní prací. Není tedy možné se ani sestěhovat. Neutěšená situace může jen zvyšovat pokušení, které má nyní na herečku útočit.

O její přízeň podle všeho všemožně usiluje ještě jiný fanoušek. Podle exkluzivních informací, které se k nám donesly od člověka z blízkého okolí Patrasové, jde o mladého nadšence, od pohledu ve věku kolem třicítky, který vyrůstal "na Patrasové".

Prý byla jeho dětským idolem a teď, v pozici zralého muže, podobně jako Vito po Patrasové velmi touží a stále v ní vidí fascinující Xénii z Arabely. Věkový rozdíl desítek let nevnímá, podobně jako Ondřej Koptík (34) vedle herečky Hany Gregorové (66).

Aby Patrasovou získal pro sebe, zřejmě neváhá udělat cokoli. Denodnně jí prý chodí od mladíka milostná vyznání nebo pozvání na schůzku, dostává květiny... Je vidět, že to dotyčný myslí opravdu vážně.

Dokáže citově zesláblá a zraněná Patrasová mladé krvi nepodlehnout? Zřejmě si v duchu pořád dokola opakuje, že její srdce patří Vitovi. Vztah s rodilým Čechem, navíc mladíkem v plné síle, by měl však jistě své výhody.

Měla by se stále o koho opřít v těžkých chvílích, kterými si v posledních letech prochází často. Nemluvě o tom, že by mladík jistě vnesl svěží vánek do postelových hrátek. Nestálo by to přecijen za úvahu? Stačilo by asi, aby herečka jedinkrát kývla a mladý zajíček by jí snesl modré z nebe.

Partrasová tak stojí před velkým rozhodnutím. Má snad opustit svého Italského Boha a dát přednost známosti ve své domovině? Těžko říct, jak by se pohádková hvězda mohla zachovat. Každopádně pokud by nápadníkovi skutečně podlehla, Slováček by nejspíš jen zalapal po dechu.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden