Můj čas na kafíčko

Dagmar Patrasovou drtilo, že sponzoruje Felixovu milenku!

Můj čas na kafíčko

Největší milostné skandály českých hvězd – 2.díl

Herečka Dagmar Patrasová (64) měla dominantního otce a vybrala si i dominantního manžela. V současné době ale už nad sebou tvrdou mužskou ruku nemá, přesto se necítí moc šťastná.

Mužský svět v životě Dagmar Patrasové (64) převládal už od dětství. Měla totiž dva starší bratry, jednoho o osm a druhého o deset let.

Jakou malou jí rádi strašili a všelijak zlobili. Později ale díky nim získávala celkem přehled o světě, seznámili jí například s písničkami The Beatles.

Na Kocába Felix žárlil!

Herectví lákalo Dagmar už jako malou. Byl to její velký sen, za kterým si šla, ovšem před rodiči ho doma musela tajit. Doma totiž vládl docela přísný režim. Tatínek neměl rád odmlouvání a pro ránu také nešel daleko.

Autoritu uplatňoval i v době, kdy už byla Dagmar dospělá, poslední facku prý od něho dostala v pětadvaceti letech. Rodiče si nepřáli, aby šla studovat na konzervatoř, ale Dagmar tenhle zákaz obešla.

Úspěšně vystudovala hru na klavír a na kytaru. Její kariéra začala v

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden