Moje šťastná hvězda

Dala Benešová manželovi ještě jednu šanci?

Už pár let se spekuluje, že manželství Lucie Benešové (49) a Tomáši Matonohy (53) prochází vážnou krizí.


Herečka, která zazářila například v seriálech Slunečná a Co ste hasiči, totiž manžela v poslední době tak trochu vyškrtla ze svého života a místo toho, aby utužovala jejich vztah, přemístila se na svou milovanou chalupu.


Po Matonohovi nebylo ani vidu, ani slechu a mnozí se proto domnívali, že se tajně rozešli. Důvodů prý měla mít hned několik. Jenže teď to vypadá, že mu dala ještě jednu šanci!


Tomáš Matonoha (53).

Žhavý pozdrav od moře

Nedávno prchla k moři a nejela tam sama. Společnost jí měl dělat právě manžel, který jinak na dovolené u moře zrovna moc není. Snaží se snad dát všechno do pořádku?

Hádky kvůli penězům?

Z tajného zdroje se k nám dostala informace, že se první problémy měly objevit v době koronaviru. Lucie tehdy zářila ve Slunečné, zatímco diář jejího manžela zel prázdnotou. A ani poté se to prý moc nezměnilo a Matonoha má dnes brát každý štěk, který mu přijde pod ruku, což se herečce nemělo zrovna dvakrát líbit.

Pořád se jen litoval?

Ne snad, že by byla Benešová tak na peníze. Spíš jí mělo začít vadit, že manžel na všechno rezignoval a jen si stěžoval, jak je k němu osud krutý. Nezbývá než doufat, že se jim podařilo všechny neshody doopravdy a hlavně definitivně zažehnat!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden