Moje šťastná hvězda

Dala herečka sbohem svému zajíčkovi?

Moje šťastná hvězda

Zdá se, že se ze svého dalšího milostného zklamání rozhodla vypsat. Diváci se tak mohou těšit na film o milostných zklamáních.

Svoje soukromí si herečka VANDA HYBNEROVÁ (53) bedlivě střeží. Teď se ale rozhodla pustit si diváky blíž a podělit se s nimi o svoje životní prohry. Je nový film zpovědí o JAKUBU CHOUROVI (41)?

Herečka Vanda Hybnerová (53) je pro mnohé své fanoušky prototypem silné ženy. Aby taky ne. Ustála rozpad dlouholetého manželství s hereckým kolegou Sašou Rašilovem (51), dokázala vychovat dvě krásné a sebevedomé dcery, má úspěšnou kariéry a do toho se zvládá postarat o rozhlehlý statek na Vysočině. Jenže málokdo ví, že tohle všechno je jenom maska.

Přiznala svá zklamání

„Třeba o mně si hodně lidí myslí, že jsem bojovník. Přitom já jsem často bojovník jenom proto, že si to o mně lidé myslí,“ překvapuje svojí otevřeností Hybnerová a dodává, že navzdory tomu, jak na veřejnosti působí, velmi často se

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden