Moje šťastná hvězda

Dala Hybnerová lásce druhou šanci?

Samota měla oba dlouho trápit. Pustili tak po letech znovu jeden druhého do svého srdce?

V seriálu Ulice hrají už několik let manžele. Málokdo ale ví, že spolu Vanda Hybnerová (55) a Jiří Štrébl (65) žili v minulosti i doopravdy. Navíc se k sobě prý nedávno vrátili!

Jakmile se v nekonečném seriálu Ulice objeví herečka Vanda Hybnerová (55) a charismatický Jiří Štrébl (65), vykouzlí to televizném divákům úsměv na tváři. Patří k nejoblíbenějším dvojicím, a to možná i proto, že spolu působí velmi autenticky.


Dokonale utajený vztah

Má to ale logické vysvětlení – v minulosti spolu tvořili pár i ve skutečném životě. Ačkoli se ale tehdy rozešli, nedávno se prý začali znovu pravidelně stýkat. Některé zdroje dokonce naznačují, že se snad k sobě měli vrátit. Stará láska nerezaví? „Žili jsme spolu víc než tři roky,“ přiznal Štrébl v rozhovoru.

Málem se vzali

Milovat se měli v průběhu osmdesátých let minulého století, a dokonce to vypadalo, že se vezmou.  Všechno měli připravené – šaty, prstýnky, dokonce i hostinu. Ke svatbě jako takové ale nakonec nedošlo  z praktických důvodů. Hybnerová se Štréblem se totiž jen den před obřadem dozvěděli, že pokud se vezmou, přijdou o byt.

Proč to nevyšlo?

Tehdy totiž nemohli mít manželé dva byty. I když se spolu rozešli, vždy k sobě měli blízko. „Natáčíme a vídáme se i ve volném čase,“ uvedl herec v době, kdy spolu začínali natáčet Ulici. Jestli to ale znamená, že se k sobě skutečně vrátili, jak tvrdí náš zdroj, to je zatím otázka. Pravda ale je, že oba jsou momentálně oficiálně nezadaní.

Oba měli zlomené srdce

Hybnerové se měl před časem rozpadnout vztah s mladším automobilovým závodníkem Jakubem Chourou (43), smůlu v lásce zažil také Štrébl. Rozešla se s ním totiž novinářka Renata Kalenská (50), kterou velmi miloval.

Nikdo by se tak asi nedivil tomu, kdyby si zlomená srdce léčili společně. Sice se říká, že dvakrát do jedné řeky nevystoupíš, ale třeba se tomu jednoduše neubránili. Nejspíš ale nehrozí, že by spolu bydleli v jedné domácnost.

Krutá zrada od manžela

To Hybnerová zavrhla už před lety, kdy jí byl nevěrný známý herec Saša Rašilov (51) a došlo na rozvod. Ten ji dostal na dno a nějakou dobu nechtěla o mužích ani slyšet. Herečka žije na statku se svou maminkou a stará se tam o spoustu zvířat.

Chlapská ruka jí tam ale dlouhodobě chybí a možná právě Jiří Štrébl bude tím, kdo jí se statkem pomůže. Jestli spolu však skutečně tvoří pár stejně jako před lety, to se nám zatím vypátrat nepodařilo. Pokud to tak ale opravdu je, přejeme si, aby jim to vydrželo co možná nejdéle.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden