Moje šťastná hvězda

Dala manželovi na výběr: Dítě, nebo rozvod!

Moje šťastná hvězda

Jakmile ho poznala, cítila, že je to její princ na bílém koni. Možná se ale Písařovicová spletla a nakonec bude svatby s ním hořce litovat.

Manželství Daniely Písařovicové (45) a hudebníka Ondřeje Brzobohatého (40) prý stojí nad propastí. Hovoří se i o rozvodu!

Je nádherná, věrná a dychtící po jeho lásce. Přesto to nemusí stačit a hvězdný pár může jít už brzy od sebe. Jen pár měsíců po svatbě. Byl by to tedy pořádný šok! Jedinou věc na světě si totiž Daniela Brzobohatá (45), dříve Písařovicová, přeje ze všeho nejvíc – miminko!

Toho se ale stále nedočkala. Přitom při manželovi stála věrně v době, kdy prasklo, že se Ondřej Brzobohatý (40) rád obléká do ženských šatů. Podržela ho i ve chvíli, kdy byl na kordy s bývalou manželkou Taťánou Kuchařovou (35). Teď se ale povídá, že mu dává poslední šanci, buď

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden