Moje sladké tajemství

Dala mu ten nejkrásnější narozeninový dar

Sympatické Vendule Pizingerové (50) život naložil tolik trápení, že by se s tím mnozí jiní nedokázali vyrovnat. Ona se ale všem ranám osudu postavila čelem a nyní si užívá zaslouženého štěstí.

O radostech i starostech spojených s pozdním mateřstvím by Vendula Pizingerová (50) mohla vyprávět celé hodiny. A také o tom, že se stále ještě najde spousta lidí, kteří si myslí, že mít v tomto věku dítě je velký nerozum.

Po boku mladšího muže se stala matkou skoro v padesáti.

O svou lásku musela bojovat

Jenže tato statečná dáma ví své. V životě ji potkalo hned několik velkých tragédií a ona už dávno pochopila, že pokud se někde objeví alespoň malá naděje na štěstí, je třeba o ni bojovat.

Stejně jako ona bojovala o svou lásku, když se zamilovala do o šestnáct let mladšího Josefa Pizingera (34). A protože Josef má rád horskou turistiku a výpravy do odlehlých koutů naší planety, Vendula s ním statečně drží krok, a jak můžeme sledovat, velice jí to svědčí.

Mateřství jí sluší

Stejně jako narození syna Josífka (1), který přišel na svět v říjnu 2020. Pizingerová viditelně omládla, jako by jí mateřství dodalo na půvabu. A protože chlapeček přišel na svět právě v den, kdy jeho otec Josef Pizinger slavil narozeniny, komentovala to Vendula s vtipem sobě vlastním.

„Josefe, už jsem nevěděla, co ti mám dát k narozeninám... Věřím, že to je ten nejkrásnější dárek,“ napsala prý v oznámení prezidentka nadace Kapka naděje Vendula Pizingerová. I ona ale poznala, že mateřství není jen radost z voňavého miminka. Bývá unavená jako jiné matky, někdy trpí nedostatkem spánku, ale neměnila by.

Všechna trápení jsou zapomenuta

Jakmile se podívá na své dva syny, z manželství s tragicky zesnulým skladatelem Karlem Svobodou (†68) má Jakuba (16), jsou trápení zapomenuta. Vendula, jež před lety přišla kvůli leukémii o malou dcerku Klárku (†4) a později tragicky i o prvního manžela, si štěstí opravdu zaslouží.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden