Moje šťastná hvězda

Dala partnerovi nůž na krk?

Se Štěpánkem prý herečka prožívá poslední rok partnerskou krizi a neví, jak z toho ven!

Zdá se, že vztah KRISTÝNY LEICHTOVÉ (36) a VOJTĚCHA ŠTĚPÁNKA (38) nebude tak idylický. Možná i proto herečka zvažuje tak radikální krok.


Vztah Kristýny Leichtové (36) a uměleckého šéfa činohry Vojtěcha Štěpánka (38) citelně utrpěl údajně ve chvíli, kdy se herečka rozhodla naplno vrátit do práce.


Nabídka role v seriálu televize Prima, 1. MISE byla podle ní prý z těch, na které se zkrátka neříká ne. Pro Leichtovou, jež je maminkou Rozárky (1,5)Dorotky (2,5), ale představuje natáčení poměrně velký zásah do rodinné pohody.


Pravidelné dojíždění z Ostravy, kam následovala svého partnera, do Prahy, je pro všechny možná náročnější, než čekala. Stojí právě její práce za údajným ochlazením vztahu s partnerem? Nebo jí jen došla trpělivost s věčným čekáním na svatbu?


Za úsměvem podle všechno skrývají mnoho problémů.

Velmi těžké rozhodnutí 

Kvůli lásce k partnerovi a otci svých dětí opustila herečka všechno, co dosud znala, a následovala ho Ostravy, kde Štěpánek pracuje coby šéf činohry Národního divadla moravskoslezkého. Ostatně právě tento prestižní post byl jedním z důvodů, proč bylo třeba, aby se stěhovala Leichtová za svým milým, a ne naopak.

Opustila přátele i rodinu a věřila, že dělá dobře. Jenže postupem času se zřejmě začalo ukazovat, že v novém domově není asi tak šťastná, jak by si přála. Kdykoli to tedy šlo, vyrážela do rodné Plzně nebo do Prahy.

Nijak se netajila tím, že často tráví dlouhé chvíle na cestách i s dětmi. Jako kdyby z Ostravy, která jí zřejmě k srdci moc nepřirostla, utíkala. A možná nejen od ní, ale i od partnera, který se stále ještě nevyslovil a kvůli němuž Leichtová o svatbě pořád jen marně sní. 

Místo svatby rozchod?

Jak jsme vás již informovali, nedávno herečka připustila, že by se mohla v dohledné době stěhovat z moravskoslezské metropole zpět do hlavního města. Jako důvod tehdy uvedla, že je to jen čistě z praktických důvodů, protože takhle nemají babičky moc šancí  vídat své milované vnučky.

Už teď jim prý ta vzdálenost trhá srdce a dojíždění za nimi jim sebere hodně času. Je ale za myšlenkami na stěhování opravdu jen tohle, nebo herečka odchází hlavně od svého partnera? Proslýchá se totiž, že poslední rok údajně prožívají se Štěpánkem pořádnou krizi a nevědí, jak z potíží ven.

Možná jí partner vyčítá, že kvůli natáčení seriálu „tahá“ nejmladší holčičku pravidelně pryč, či snad že se mu snaží tímto způsobem vyhýbat. Pokud by ale svého životního partnera opravdu opustila, zvládla by péči o dvě malé děti skloubit s náročnou prací herečky?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden