Moje šťastná hvězda

Dala přednost kariéře před rodinou. Bude toho brzy litovat?

Moje šťastná hvězda

Vrátila se do práce jen kvůli kolegovi, pro kterého má už dlouhou dobu slabost? Do očí bijící chemie, která mezi nimi je, si údajně všimli už i ostatní na place!

Po třech letech se KRISTÝNA LEICHTOVÁ (35) vrátila na obrazovky. Kvůli natáčení tráví spoustu času na cestách a často bere děti s sebou. Stojí jí to vůbec za to? A nemají její cesty i jiný důvod?

Během tří let se Kristýna Leichtová (35) stala dvojnásobnou maminkou dcer Dorotky (3) Rozárky (1) a až na pár drobných rolí se před kamerou neobjevila. Když pak přišla nabídka zahrát si v 1. MISI, nadšeně souhlasila aniž by si možná uvědomila, jak náročné to bude.

Přece jen natáčet dlouhodobý seriál se dvěma malými holčičkami a bydlištěm v Ostravě není žádná legrace. Přes to všechno se do toho herečka pustila. Hnala ji ale opravdu jen

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden