Moje sladké tajemství

Dala příteli nůž na krk?

Moje sladké tajemství

Otcové jejích dětí ji opustili a moderátorka jim to zřejmě dodnes vyčítá.

S partnerem jsou už čtyři roky, ale veřejnosti ho oficiálně přiznala loni v květnu. Lucie Borhyová (43) se totiž poučila z minulosti a našla si někoho, kdo jí neodporuje a je skrytý v jejím stínu.

Oblíbená moderátorka zpráv Lucie Borhyová (43) neměla donedávna na muže štěstí. S otci jejích dvou dětí jí to nevyšlo, a proto se poslední vztah rozhodla držet pod pokličkou. S posledním partnerem Michalem Smečkou (33) už dokonce bydlí a její děti, dvanáctiletý syn a sedmiletá dcera, si právníka zamilovaly.

Ne vždy ale její soužití s partnery bylo pohodové. Borhyová dokonce v nedávném rozhovoru uvedla, že s ní její bývalí muži soupeřili, místo aby s ní měli rovnocenný vztah. Také jí údajně lhali, nebyli galantní a nemohla se o ně opřít. Se Smečkou to je teď zřejmě jiné kafe. Těžko říct, jestli je to ale

Zbývá vám 74% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden