Moje šťastná hvězda

Dala sbohem Italovi?

Herečka Simona Stašová (66), která je pro mnohé nezapomenutelná například díky své roli v oblíbeném filmu Pelíšky, velkou část života prožila jednou nohou v Itálii. Osm let byla vdaná za italského profesora Eusebia Ciccottiho, se kterým má syna Marka (35).


Nová láska?


A dlouhou dobu to podle jejích slov vypadalo, že jejich láska nikdy docela nevyhasla a že Simona tak trochu počítá s tím, že jednoho dne se k sobě vrátí a ona bude moci natrvalo žít v milované Itálii. Jenže takovým plánům je, zdá se, definitivní konec.


Herečka před pár dny překvapila slovy, podle kterých to vypadá, že jejich vztah je už definitivně minulostí. „Dneska už bych nechtěla žít nikde jinde,“ prohlásila rázně Stašová, jako by nepřipouštěla žádnou jinou možnost.


Přitom ještě před pár lety hovořila docela jinak. „Dalo by se říct, že jednou spolu dožijeme, protože ono to tak najednou vypadá, že jsme si zbyli.


Je to strašně inteligentní člověk, já jsem vedle něj submisivní,“ říkala rozněžněle herečka, která ale kdysi svého italského manžela údajně podvedla.


Přesto jí prý dokázal odpustit a jejich vztah pokračoval. „Já jsem prostě byla rošťák. Ale už zase nejsem!“ kála se Stašová. Co se tedy stalo, že přehodnotila názor na budoucnost?


Co rozhodlo?


V jejím okolí se šušká o tom, že potkala někoho, s kým je jí nejen dobře, ale u koho se nemusí řešit vzdálenost, jako to bylo s Eusebiem.


Přece jen tu má skvělou kariéru a také maminku, herečku Jiřinu Bohdalovou (90), která je sice stále vitální, ale vzhledem k jejímu věku ji jistě nechce nechávat samotnou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden