Moje šťastná hvězda

Dala si dítě jako podmínku vztahu?

Moje šťastná hvězda

Jen krátce poté, co vyšlo najevo, že je herečka zamilovaná, přiznala, že čeká miminko. Ustojí jejich vztah takovou změnu?

Herečka MALVÍNA PACHLOVÁ (30) je samé překvapení. Nejprve utajila rozchod, pak nového partnera a nyní vyšlo najevo, že je v sedmém měsíci těhotenství.  Proč s dítětem tolik spěchala?

Pořádné starosti nadělala scenáristům představitelka kavárnice Šárky ze seriálu Ulice Malvína Pachlová (30). Herečka je totiž těhotná, a to už pěkně dlouho. Tvůrcům tak mnoho času na nějaké vymýšlení uvěřitelné zápletky nezbývá.

Co se stane s její postavou, zatím neví, nechává se překvapit. Otázkou ale zůstává, jestli bylo miminko neplánované, nebo se jen Pachlová nechtěla chlubit, že po několikaměsíční známosti už čeká s partnerem Milanem Ligačem (28) potomka.

Vztah se jim rozpadl

Rozchod s kolumbijským režisérem Juanem Davidem (36) se podařilo herečce utajit téměř rok. Vlastně to prasklo v době, kdy už randila s Ligačem. Vztah s Juanem se zdál být

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden