Moje šťastná hvězda

Dala zelenou raději kariéře!

Oblíbená herečka ANEŽKA RUSEVOVÁ (34), která září v nekonečném seriálu Ulice, se zřejmě rozešla se svým utajovaným partnerem. Mohl za všechno hon za kariérou?

Sláva dělá zkrátka s člověkem divy. Své o tom ví i herečka z Ulice Anežka Rusevová (34). Ačkoli si každý ještě nedávno myslel, že o lásku nemůže zavadit, ve skutečnosti měla tajit, že už dávno není single.

S informací o jejím vztahu měla před pár dny přijít jedna z jejích blízkých kamarádek. Mělo se údajně jednat o jistého podnikatele, jenž bydlel nedaleko Prahy. Jejich vztah zjevně ale nebyl zcela harmonický, neboť se podle našich zdrojů měli chvilku po Novém roce rozejít.

Odlišný pohled na vztah

Oba prý chtěli něco jiného. Zatímco on měl toužit po rodině a domácí pohodě, Anežka zase dávala přednost milované práci. Ačkoli by si někdy v budoucnu dítě jistě přála, nyní potomek rozhodně nemá být na pořadu dne.

Obzvlášť nyní, když se jí kariéra, po mnoha nezdarech a letech čekání na úspěch, konečně začala slibně rozjíždět. Rusevová dlouho usilovala o to, aby se dostala tam, kde právě je. A právem na sebe může být pyšná, neustále na sobě pracuje a nenechá si své sny ničím a nikým překazit.

A protože se tajnému podnikateli nelíbilo, jaký má na jejich vztah pohled, měl ji opustit. Podle všeho spolu ještě ani nebydleli. Pro herečku to ale, zdá se, až taková rána očividně nebyla.

Románek v nové práci?

Po něčem špatném přijde vždy něco krásného. A také že ano. Anežka Rusevová dostala totiž nabídku na účinkování hned v několika divadelních představeních ve Studiu DVA. A k tomu nejspíš dostala ještě jeden malý bonus.

Herečka se má údajně tajně scházet s hercem a bavičem Ondřejem Sokolem (49), jenž některá z oněch představení režíruje. Mají spolu tajný románek? Je fakt, že by to celé vysvětlovalo Anežčin klid po rozchodu i Ondřejovu situaci se svatbou, kterou má neustále oddalovat. Uvidíme, jak se to mezi nimi bude dál vyvíjet.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden