Můj kousek štěstí

Dalibor Gondík : Výčitky kvůli stravování

Moderátor Dalibor Gondík (47) si pěkně naběhl. Ve snaze žít zdravě si ničí své manželství! Ještě před pár lety byl moderátor Dalibor Gondík zdravě vypadajícím showmanem kypícím energií. Najednou se ale začal měnit k nepoznání.

Vyditelně pohublý, pobledlý, jakoby se ztrácel před očima. Všechno začalo, když mu lékaři diagnostikovali epilepsii. Gondík se rozhodl svou nemoc překonat tím, že změní celý svůj životní styl. Začal běhat a jíst dietně.

Jenomže čeho je moc, toho je příliš. Sprintuje deset kilometrů denně a pořádně se nenají. Rozhodl se totiž dodržovat výhradně vegetariánské a veganské zásady. Vyřadil maso a pečivo a dovolil si jen syrovou zeleninu, luštěniny a semínka.

Není divu, že Gondík už vypadá jako svůj stín. A právě to se se prý přestává líbit i jeho ženě. V manželství nastaly problémy! Jeho choť Markéta už se podle všeho nemůže dívat na to, jak její muž chřadne.

Navíc jeho styl života zasahuje do jejich běžného života. Už se u nich nekonají oblíbené grilovačky, nepodává se svíčková a problém je i výběr restaurace, kde by si mohli dopřát romantickou večeři. Právě to mělo odstartovat krizi.

Manželka měla Gondíka dokonce nazvat fanatikem. "Že s tím bojuje, je logické. Stanete se veganem a nejvíc s tím bude bojovat vaše okolí," připouští sám moderátor. Ale těžkou hlavu si s tím evidentně nedělá.

"Ale nic fatálního to není. Úměrně věku a délce vztahu. Už to spolu nějak domlátíme," mávne nad tím jen rukou. Nejspíš by se měl ale nad svým konámním vážně zamyslet. Dřív, než jeho ženě dojde trpělivost.

Gondíková je velmi atraktivní žena, klidně by se tedy mohlo stát, že jestli to půjde takhle dál, jednou mu uteče s jiným. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden