Můj čas na kafíčko

Dalibor Janda a jeho žena si museli společně projít tou nejtěžší životní zkouškou!

Můj čas na kafíčko

Nikdy se nedozvěděli, proč se jejich syn rozhodl jedné lednové noci ukončit svůj život.

Zpěvák Dalibor Janda (68) vládl populární hudbě v 80. letech a zájmu fanynek ne vždy odolával. Za to, že jeho manželství s Jiřinou (63) vydrželo.

Trojnásobný Zlatý slavík Dalibor Janda (68) patří k těm, kdo si splnili mnohem víc, než o čem kdysi snili. Když byl ještě obyčejným vesnickým klukem, přál si stát se známým alespoň na okresní úrovni.

Tehdy se ještě jmenoval Václav Janda a byl vyučeným strojním zámečníkem. Svojí profesí navázal na tradici v rodině. Řemeslo skutečně vykonávat, ale ve volném čase se věnoval hudbě. Pak se jednoho dne rozhodl, že půjde dobýt Prahu. Nakonec se mu to povedlo, ale ty úplně původní představy byly dost naivní.

Jahodový koktejl zachutnal

Sám Dalibor popisoval své tehdejší plány takto: „Myslel jsem sil, že když přijedu do Prahy, že se všichni zblázní z toho, že přijel nějaký Janda z Moravy.“ Žádný průlom v

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden