Můj čas na kafíčko

Dalibor Janda obdivuje svoji ženu za to, jak zvládá život s populárním umělcem!

Můj čas na kafíčko

Jsou spolu více než 40 let. Společně zvládli velkou slávu i osobní tragédii.

V roce 1981, když si Dalibor Janda (69) bral svoji ženu Jiřinu (64), ho od neuvěřitelné popularity ještě dělil krátký čas. Dnes oceňuje, jak skvělou partnerkou mu dokázala být,  i když to občas bylo těžké.

Pokud bude Dalibor Janda (69) psát svůj životopis, objeví se tam pro někoho překvapivé informace. Hned tou první bude jeho křestní jméno. Ve skutečnosti přišel na svět jako Václav. Než se stal Zlatým slavíkem a jednou z ikon české populární hudby, pracoval jako zámečník. A jeho cesta ke zpívání narážela zpočátku na překážky.

Sblížili se na Silvestra

Nejprve hrál a zpíval Dalibor jen na tanečních zábavách. Amatérské vystupování s vlastní kapelou ho ale neuspokojovalo. V roce 1977 se rozhodl, že půjde dobýt Prahu. Nebylo to tak snadné, jak si naivně představoval. Bydlel na ubytovně a dál normálně pracoval.

Před maminkou předstíral, že se v muzice uchytil, ale ta určitě věděla, jaká je skutečnost. Vydělávat si peníze začal od roku 1981, ale jednalo se

Zbývá vám 77% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden