Můj čas na kafíčko

Dalibora Jandu několik let brutálně pronásledovala psychicky nemocná ctitelka!

Můj čas na kafíčko

Od nebezpečné ctitelky dostal celkově téměř čtyři sta dopisů!

Zpěvák Dalibor Janda (67) patřil k idolům osmdesátých let, kdy dokonce třikrát po sobě vyhrál Zlatého slavíka. Jeho kariéra úspěšně pokračuje dodnes. Jedinou krutou prohru zažil v osobním životě.

Jako obyčejný kluk z moravské vesnice měl Dalibor Janda (67) velký sen: zaujmout v roli zpěváka alespoň v rámci okresu. Kdyby mu tenkrát někdo řekl, že dokáže nejen to, ale dokonce třikrát vyhraje anketu Zlatý slavík, určitě by mu Dalibor nevěřil. Nebo tedy spíš Václav, protože takové je jeho skutečné křestní jméno.

Budoucí zpěvák nejprve navázal na rodinnou tradici. „Všichni doma byli strojní zámečníci, tak já musel taky. Dělal jsem v Sigmě dlouho. Nejdřív jsem tedy šel na strojní průmyslovku,“ vyprávěl v jednom pořadu. Nebavilo ho dojíždět do Přerova, tak změnil plány a

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden