Můj kousek štěstí

Dálka už lásku Lewandowské s Maiellem zničila?

Plány na zakládání rodiny zatím odmítá, není divu, je mladinká.

Mluvilo se o svatbě, vypadali spokojeně. To je ale podle všeho pryč. Hvězda seriálu Zlatá labuť přiznala, že je s partnerem, hercem Goranem Maiellem (24), dálka rozděluje víc, než si dokázali představit.

Herec totiž studuje v Itálii, zatímco Simona Lewandowská (24) pendluje mezi Českou republikou a Polskem. Prakticky se tak nevídají. Krásná blondýnka podle všeho neví, co bude dál.

Někteří její známí už naznačili, že i když se mají stále rádi, příliš šancí zůstat spolu nemají. Muselo by se něco změnit, třeba by jeden z nich částečně rezignoval na to, co dělá. To ale podle všeho nehrozí.

S Maiellem vytvořili krásný pár, lásce už ale možná odzvonilo.

Podprsenka a svetřík

Lewandowská se nechce vzdát dobře rozjeté kariéry, Maiello si zase v Itálii, kde má kořeny, plní svůj sen. Některé zdroje také uvádějí, že herec nesouhlasí s některými kroky, které jeho drahá dělá.

Vždyť herečka nemá problém svléknout se do podprsenky a vyrazit tak do společnosti, nedávno zase hosty jedné akce (mnohé příjemně) šokovala průhledným svetrem, pod kterým neměla nic. Maiello má prý pochopení pro jisté výstřednosti a výstřelky, v poslední době toho už ale na něj bylo moc.

S boháčem?

Ať to mezi nimi dopadne jakkoli, Lewandowská zřejmě nebude mít problém najít si nového partnera. Na krásku muži stojí frontu. Kdekdo tvrdí, že určitě sbalí boháče.

Ostatně sama herečka před časem přiznala, byť v nadsázce, že je po mamince na peníze. Podle některých lidí okatě touží po životě ve zlaté klícce.

Takové vztahy jsou však časem velice ošidné, na vlastní iniciativu příliš prostoru nezbývá. A Lewandowská vlastní prostor, aby se mohla realizovat, potřebuje. A to ona ví moc dobře...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden