Moje šťastná hvězda
Další bolestný rozchod?
Na lásku neměla Kristýna Frejová nikdy moc štěstí a smutný konec měl mít bohužel i její poslední vztah.
Další bolestný rozchod?

Je silná a nebojí se stát si za svými názory. Možná to je ale důvod, proč nemá KRISTÝNA FREJOVÁ (51) štěstí na muže. Nedávno se měla znovu rozejít a je z toho opravdu hodně smutná.

Herečka ze seriálu Dobré zprávy v posledních letech neustále čelila otázkám, kdy si konečně najde chlapa. Zdálo se, že se na Kristýnu Frejovou (51) konečně usmálo štěstí. Měla randit s tajemným Honzou z Prahy, kterého však odmítala veřejně představit.

Tomu bychom se asi nedivili, protože si podle všeho chtěla chránit soukromí. A také asi nechtěla vysvětlovat případný další nevydařený vztah. Přesně to se ale údajně stalo. Povídá se, že sympatická brunetka je už zase sama a z rozchodu se oklepává jen velmi těžce. Bude vůbec ještě někdy schopna nějakému muži uvěřit a znovu se zamilovat?

Kde je problém?

Otázkou ale zůstává, proč jí vztahy neustále krachují. Důvodem je nejspíš její osobnost. Ne snad, že by byla nějak komplikovaná, to vůbec ne, je prostě jen hodně svá. I její kolegové často říkají, že má „svou hlavu“ a nebojí se říkat věci na rovinu. A s tím dokáže žít jen málokterý muž.

Silnou osobnost má po svých rodičích.

Přesto se její známí shodují, že je Frejová velmi hodná, vnímavá a milující žena. Mnohokrát se už ale ukázalo, že to prostě nestačí. Přitom se povídalo, že Honza je konečně ten pravý. Dokonce i jejich dcery se měly skamarádit.  Se sympatickou  herečkou se život vůbec nemazlil.

Dceru Ráchel (18) vychovala sama a je na ni právem pyšná. Muzikant a podnikatel Jakub Štorek (55) je opustil, když ho hodně potřebovaly. Bolesti ze zrady se prý zbavovala hodně dlouho. Herečka však na lásku nezanevřela. „Muži mě fascinují. Život bez nich si neumím představit,“ řekla v rozhovoru.

Mladší muž?

I kvůli její povaze je to však asi hodně složité. A když už to konečně vyjde, brzy je zase po všem. Přitom by si Frejová opravdu zasloužila být konečně šťastná. Pravdou však je, že herečka má být po kom silná osobnost. Její maminka Věra Galatíková (†69) byla také taková a tatínek Ladislav Frej (81) jakbysmet.

Ať jí do života vstoupí jakýkoli muž, bude pro něj hodně složité obstát. Třeba na to ale půjde jinak. Vypadá to totiž, že se snaží být v kolektivu mladých lidí. Jako by ji nabíjeli energií. A kdoví, třeba si mezi nimi najde nového partnera. Kristýna Frejová vypadá stále skvěle a určitě je pro muže dobrou partií. Tak snad se na ni usměje štěstí.

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz