Moje šťastná hvězda

Další chlap jí zlomil srdce!

Vztah s Fockem si velmi pochvalovala. Teď ho může vídat zřejmě leda tak za mřížemi.

Ačkoli dodnes není jasné, jak to mezi sebou JIŘINA BOHDALOVÁ (91) a ĽUBOMÍR FOCKO (68) mají, to, že skončil ve vazbě, herečkou velmi silně otřáslo. Bude mu moci ještě někdy věřit?


Obrovské překvapení a šok. Tak reagovala Jiřina Bohdalová (91) na to, když policie před více než měsícem vzala do vazby jejího přítele, slovenského miliardáře Ľubomíra Focka (68).


Po mnoha letech to byl přitom muž, ke kterému se veřejně přiznala, ač o jejich vztahu mnozí dodnes pochybují. Co ale bude dál a jak s tím dokáže žít? Unese další těžkou ránu osudu? 


Zmanipuloval zakázky?


Policie měla podnikatele obvinit v kauze zmanipulovaných zakázek Správy úložišť radioaktivních odpadů a zatím není  zcela jasné, co s ním bude dál. Ovšem Jiřina Bohdalová si zjevně nalila čistého vína.


Jde jen o další vztah, který zlomil její už tak křehké srdce. Stále má přitom ještě v živé paměti, jak se vypořádávala se zradou, jíž se dopustil její druhý manžel, herec Radoslav Brzobohatý (†79).


S podnikatelem trávila hodně času.

Byli jako rodina

Focko jednu z našich nejlepších hereček doprovázel prakticky na všechny společenské akce, byli si velmi blízcí a Bohdalová ho nazývala svým přítelem. Oficiálně se znají již od roku 1994, kdy se poprvé setkali na třicátých narozeninách herece a producenta Jiřího Pomejeho (†54).

Naposledy společně dorazili  začátkem května na oslavu narozenin Petra Jandy (80). Dohromady jezdili také na dovolené, kam Bohdalová brala i svá vnoučata. Je tedy zřejmé, že to s ním myslela vážně. Fockovi ale hrozí až osm let za mřížemi a zdrcená paní Jiřina kvůli tomu prý velmi trpí. 

Takovou zradu ani ve snu nečekala

Před Fockem měla herečka jen dva vážné vztahy. Prvním důležitým mužem jejího života byl vědec a geofyzik Břetislav Staš (94), se kterým má dceru Simonu Stašovou (67). Tou největší láskou byl ale až Radek Brzobohatý.

Slavného herce poznala několik let po rozvodu a dlouho tvořili skvělý pár, a to nejen v soukromí, ale i na place. Kdo by si nepamatoval třeba jejich dechberoucí výkon v dramatu Ucho. Avšak po dvanácti letech manželství se zakoukal do Slovenky Hany Gregorové (69).

Historie se opakuje?

Zlomená herečka se rozhodla, že už k sobě žádného muže nepustí. Po dlouhých letech samoty však toto pravidlo porušila. S Fockem to však vypadá jen na další zklamání. „Jako partnerka je úplně super. Lidsky jsme si velmi sedli,“ uvedl kdysi. Teď však možná bude o své milé snít pouze za mřížemi své cely.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden