Moje šťastná hvězda
Další chlap jí zlomil srdce!
Vztah s Fockem si velmi pochvalovala. Teď ho může vídat zřejmě leda tak za mřížemi.
Další chlap jí zlomil srdce!

Ačkoli dodnes není jasné, jak to mezi sebou JIŘINA BOHDALOVÁ (91) a ĽUBOMÍR FOCKO (68) mají, to, že skončil ve vazbě, herečkou velmi silně otřáslo. Bude mu moci ještě někdy věřit?

Obrovské překvapení a šok. Tak reagovala Jiřina Bohdalová (91) na to, když policie před více než měsícem vzala do vazby jejího přítele, slovenského miliardáře Ľubomíra Focka (68).

Po mnoha letech to byl přitom muž, ke kterému se veřejně přiznala, ač o jejich vztahu mnozí dodnes pochybují. Co ale bude dál a jak s tím dokáže žít? Unese další těžkou ránu osudu? 

Zmanipuloval zakázky?

Policie měla podnikatele obvinit v kauze zmanipulovaných zakázek Správy úložišť radioaktivních odpadů a zatím není  zcela jasné, co s ním bude dál. Ovšem Jiřina Bohdalová si zjevně nalila čistého vína.

Jde jen o další vztah, který zlomil její už tak křehké srdce. Stále má přitom ještě v živé paměti, jak se vypořádávala se zradou, jíž se dopustil její druhý manžel, herec Radoslav Brzobohatý (†79).

S podnikatelem trávila hodně času.

Byli jako rodina

Focko jednu z našich nejlepších hereček doprovázel prakticky na všechny společenské akce, byli si velmi blízcí a Bohdalová ho nazývala svým přítelem. Oficiálně se znají již od roku 1994, kdy se poprvé setkali na třicátých narozeninách herece a producenta Jiřího Pomejeho (†54).

Naposledy společně dorazili  začátkem května na oslavu narozenin Petra Jandy (80). Dohromady jezdili také na dovolené, kam Bohdalová brala i svá vnoučata. Je tedy zřejmé, že to s ním myslela vážně. Fockovi ale hrozí až osm let za mřížemi a zdrcená paní Jiřina kvůli tomu prý velmi trpí. 

Takovou zradu ani ve snu nečekala

Před Fockem měla herečka jen dva vážné vztahy. Prvním důležitým mužem jejího života byl vědec a geofyzik Břetislav Staš (94), se kterým má dceru Simonu Stašovou (67). Tou největší láskou byl ale až Radek Brzobohatý.

Slavného herce poznala několik let po rozvodu a dlouho tvořili skvělý pár, a to nejen v soukromí, ale i na place. Kdo by si nepamatoval třeba jejich dechberoucí výkon v dramatu Ucho. Avšak po dvanácti letech manželství se zakoukal do Slovenky Hany Gregorové (69).

Historie se opakuje?

Zlomená herečka se rozhodla, že už k sobě žádného muže nepustí. Po dlouhých letech samoty však toto pravidlo porušila. S Fockem to však vypadá jen na další zklamání. „Jako partnerka je úplně super. Lidsky jsme si velmi sedli,“ uvedl kdysi. Teď však možná bude o své milé snít pouze za mřížemi své cely.

Související články
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
Moje šťastná hvězda / 26.7.2024
Na filmovém festivalu v Karlových Varech všechny překvapil moderátor Leoš Mareš (48), který se obarvil na blond! Vedla ho k tomu touha si to jednou zkusit. Co ji naštvalo? Jeho žena, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (42), ale nadšená nebyla, a dokonce svému muži vyčinila za bývalou manželku! Nejenže by si ho přála jako tmavovlasého a dlouhovlasého, také Monice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz