Můj kousek štěstí

Další dítě a konec hvězdné kariéry?

V době kontrolovaného početí je dnes verdikt o počtu dětí v rodině přece jenom na ženě.

Druhým těhotenstvím zkomplikovala život mnoha lidem. A možná i sobě, pokud jde o pracovní stránku. Znamená to definitivní konec kariéry vnadné moderátorky?

Těhotenství dlouho tajila, teď bříško Eva Perkausová (29) naopak vystavuje, ač je porod za dveřmi. Potřebuje být vidět, je to pro ni velmi důležité. Na konci roku znovu z televize mizí kvůli druhému miminku, nicméně o jejím definitivním konci coby moderátorky na Primě už si povídají téměř všichni.

Proto se prý před časem také vystavila na dovolené u moře v plavkách a sdílela snímky s fanoušky. Ví, že se nadarmo neříká „sejde z očí, sejde z mysli“. V televizi se má intenzivně řešit její budoucnost.

Zřejmě se jedná o tom, zda jí po mateřské opět uvolní místo. Už brzy ji za moderátorským pultíkem nahradí Terezie Tománková (45), pro niž to může být velká šance. Ale zřejmě jen dočasná.

Prima Perkausové umetla cestičku k návratu už jednou, když po narození jejího syna Killiana (1) byla odejita moderátorka Gabriela Lašková (33), aby se vnadná blondýnka mohla vrátit. A Perkausová se „odvděčila“ dalším brzkým odchodem. Podle všeho je tedy „ve hře“ i varian­ta, že by její návrat tentokrát nebyl tak snadný.

Třetí dítě?

Existuje ale i možnost, že se do televize nevrátí na vlastní žádost. Proslýchá se, že její manžel Ivan Hecko (40) chce mít ze své drahé polovičky ženu v domácnosti se vším všudy.

Třeba žárlí, na Primě totiž kolují drby, že jí dělá scény i za to, když jde jen s někým na kafe. Takže by se mu možná hodilo, kdyby se blondýnka s nikým moc nestýkala a místo toho se starala o děti a domácnost. I proto se mluví o tom, že ji intenzivně „zpracovává“, aby si po porodu druhého potomka brzy pořídili třetího.

Pak si lze pokračování její hvězdné kariéry reálně přdstavit opravdu velice ztěží. Ani pro jednu stranu to není komfortní. Jestli se televize rozhodne, že Perkausová nahradí Tománkovou jakmile si „pískne“, a zase jim za pár měsíců odejde na mateřskou se třetím potomkem, bude to už opravdu velký problém.

Kdo rozhodne?

Jestli jí ale bude v nástupu po mateřské bránit, může to schytat od diváků, ale především je ještě ve hře zákoník práce, který jí místo zaručuje. Nikdo by se tak nedivil, kdyby šéfové doufali, že to za ně moderátorka rozsekne sama.

Buď tím, že se nevrátí z vlastní vůle, nebo se zapřísáhne, že další dítě v dohledné době ne, což by ale mohlo znamenat problémy doma, Heckovo přání je, zdá se, jasné. No, nikomu ze zúčastněných není co závidět.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden