Moje šťastná hvězda

Další dítě na cestě?

Zpěvák BOHUŠ MATUŠ (47) a  jeho snoubenka LUCINKA (17) mají před sebou slibnou budoucnost. Vydaří se jim vše, co si přejí?

Nejdříve je lidé neměli rádi, odsuzovali je a zpěvákovi nadávali a  obviňovali ho z  pedofilie. Bohuš Matuš (47) a Lucinka (17) se dali dohromady v roce 2018 v Divadle Hybernia, kde umělec tehdy vystupoval.

Mladičká dívka k němu přišla a sdělila mu, že je ten nejúžasnější a nejkrásnější zpěvák, a tomu starý mládenec nedokázal odolat. Od té doby bez sebe nedají ani ránu, což mnohým přišlo přinejmenším divné.

Po narození dcerky Natálky ale na ně začali všichni nahlížet trošku jinak. Budoucí manželský pár si nakonec téměř všichni oblíbili.

Nejvíce je mělo ovlivnit chování mladé maminky, která se na svůj věk chová jako dospělá a rozumná žena. Nedávno se dokonce nechala slyšet, že nemá potřebu se bavit jako její vrstevníci. Místo toho chce šťastnou a fungující rodinu.

Plánují velkolepou svatbu

V květnu to celé vypukne. Lucinka bude konečně plnoletá a chystá se velká svatba. Na celé to veselí si ale vybrali poněkud netradiční místo. „Svatební den budeme mít u známého v  dětském parku.

Kvůli opatřením má zavřeno, přišel o hodně peněz a já mu tím chci alespoň trochu pomoct,“ nechal se slyšet oblíbený muzikálový zpěvák a herec. Z vlastní kapsy ale nic platit nebude.

Pochlubil se, že část zaplatí právě jeho kamarád, jenž park pronajímá, další polovinu zaplatí nejspíš rodiče jeho budoucí ženy, kteří jim v poslední době finančně dost pomáhají, jinak by se asi jenom horko těžko uživili.

Stále překvapují

Nedávno se také začalo spekulovat, zda není Lucinka náhodou zase těhotná. Jak oba prozradili, dětí chtějí hodně. Na otázku, zda čekají dalšího potomka, se ale ani jeden nechtěl vyjadřovat, takže malá pravděpodobnost tu přece jen je.

Vypadá to, že tato poněkud nesourodá dvojice bude už asi navždy překvapovat. Uvidíme, s čím se vytasí příště, už teď je ale jisté, že to bude stát za to.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden