Moje šťastná hvězda

Další drsné hádky s exmanželem?

Kluci dali mámě přednost před tátou!

Štědrý den stráví Lucie Vondráčková (43) nejen se svým partnerem, ale i se syny. Co na to jejich otec Tomáš Plekanec (41)? Jak to vezme?

Synové Lucie Vondráčkové (41) se podle jejích slov sami rozhodli, že chtějí být na Vánoce s mamkou a jejím partnerem, MMA bojovníkem Zdeňkem Polívkou (25). Hvězda seriálu Ulice je samozřejmě spokojená. „Je to pohoda a všem je fajn,“ nechala se slyšet herečka, pro kterou to ale může mít v budoucnu následky.

Osolí jí to?

Povídá se totiž, že bývalý manžel Vondráčkové, někdejší hokejista Tomáš Plekanec (41), chtěl mít syny u sebe a pod vánočním stromečkem si udělat pohodu s nimi a se svou současnou partnerkou, tenistkou Lucií Šafářovou (36) a jejich dcerou Leontýnkou (2) a synem Oliverem (1).

Po boku svého zajíčka jen kvete, jen aby to vydrželo.

Jenže z toho sešlo, což prý nenesl zrovna dobře. Je tedy možné, že to exmanželce při první příležitosti pořádně „osolí“. Už v minulosti dokázal, že není vždycky jen za hodného a dokáže pěkně „kousat“.

Navíc se spekuluje o tom, že si zrovna dvakrát nesedl s Polívkou. MMA bojovníka prý nepovažuje za osobu, která by měla jeho kluky vychovávat. Asi mu má vadit jeho věk.

Budou na sebe hodní?

Lidé z Plekancova okolí tvrdí, že Polívka teprve nedávno odrostl z puberty a těžko si tedy představit, že bude pro dospívající mladé muže adekvátním vzorem. Třeba to ale protentokrát Plekanec nechá být. Přece jen čas Vánoc nabádá k tomu, aby na sebe byli lidé hodní, pokud je to jenom trošku možné.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden