Můj kousek štěstí

Další, kdo to utajil!

Náš Belmondo není k mání

S utajenými svatbami slavných osobností se letos roztrhl pytel. Do zástupu těch, kteří se vzali v naprosté tichosti, se zařadil i herec Martin Kraus (38), jemuž se pro jeho fyzickou podobu s francouzskou ikonou často přezdívá „český Belmondo“.

To jeho novomanželce bychom zase z fleku mohli říkat „paní Columbová“, jelikož do společnosti vyráží Kraus zásadně sám a svou novou ženu médiím evidentně představit jen tak nehodlá. Je to zkrátka velký tajnůstkář, o čemž svědčí i fakt, že svatbu dokázal před světem tajit půl roku.

Zahrál si v seriálu Českem na konském hřbetu. Má za sebou roli, na kterou byl snad obsazen za odměnu...

To se hodí! 

„Ono se to ještě moc neví, ale já už jsem do toho praštil,“ šokoval koncem září s tím, že svou veselku si užil už v dubnu, i přesto, že byla zima a foukal vítr. A koho si to vlastně bral? Informacemi o své manželce herec šetří, navzdory tomu, že jsou spolu prý už pěknou řádku let, a dokonce společně vychovávají už tříletou dcerku Andulu.

Kraus je tedy už dvojnásobným otcem, z předchozího vztahu má totiž syna Filipa (7). Manželé Krausovi jsou dlouholetými kamarády a vtipkují, že na sebe jednoduše zbyli. Lépe na sebe zbýt snad ani nemohli. Petra, jak se prý paní Krausová jmenuje, totiž pracuje jako veterinářka, což je profese, která se v této rodině rozhodně neztratí.

Herec, který si zahrál např. v populárním seriálu Vyprávěj a aktuálně exceluje coby komisař Libor v Ordinaci v růžové zahradě, je totiž milovníkem koní a sám jich na rodinné farmě několik desítek chová.

Ty koně...

Svou ženu si tedy snad nemohl vybrat lépe, ostatně přiznává, že se díky koním také dali dohromady, „Potkali jsme se u nás na statku, šli jsme na kafe a prostě nám to vyšlo,“ vypráví. Ostatně jeho láska ke koním mu do života přinesla ještě jednu zajímavou novinku.

Aktuálně ho můžeme vídat, jak se prohání na koních v novém cestopisu s názvem Českem na koňském hřbetu, kde se svým bratrem Ondřejem (27) ukazuje divákům krásy naší vlasti.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden