Moje sladké tajemství

Další kruté vydírání od milence?

Není to tak dávno, co se herečka Hana Gregorová (66) po dlouhých osmi měsících konečně odhodlala vyrazit opět do společnosti. Všichni si však mohli všimnout, že i tak stále není ve své kůži a vyšla si jen proto, aby lidé zbytečně nespekulovali nad tím, jestli je v pořádku.

Veřejně promluvila o tom, že je zdravá, a že jí to prý dokonce stále klape s o dost mladším milencem Ondřejem Koptíkem (34). V jejím blízkém okolí se však šušká o tom, že je to ze strany Hany jen jedna velká přetvářka a ve skutečnosti neví, jak se dostat z jeho spárů.

Má jí totiž údajně ovládat celý život a Gregorová se obává co by nastalo, kdyby ho pustila k vodě. Neví, jak ho pustit k vodě Herečka si sice jistě užívala žhavé chvilky s energickým mladíkem, ale časem se ukázalo jako ne příliš dobrý nápad se s ním až takovým způsobem zavazovat.

Však mají všichni ještě na paměti chvíle, kdy se s ním Gregorová rozešla poprvé a on se jí drsně mstil tím, že zveřejňoval na internet jejich choulostivé fotografie společně s velmi intimními básničkami, kde popisoval právě jejich milostný život.

Herečka byla tehdy u vytržení a promluvila i o tom, že Koptík bere drogy. I tak se ale slitovala a zase si ho pustila do života. To však byla asi velká chyba, protože teď neví, jak by se s ním znovu rozešla.

První chvilky po boku mladého milence si úžívala.

Je možné, že mu chtěla říct sbohem, ale on je připraven na protiútok s dalšími osobními fakty z jejich životů. A nemusí se jednat jen o nějaké erotické věci, ale třeba tajemství, která si se sebou Gregorová nese.

Krutě si s ní zahrává O tom, že je Hana ve slepé uličce svědčí i to, že údajně koupila Koptíkovi luxusní auto, aby se mohl lépe živit jako osobní řidič celebrit a sekat tak alespoň trochu latinu. Nebo, že by to snad byla jeho další podmínka proto, aby ji veřejně nepotopil? To se nám sice zatím nepodařilo vypátrat, ale zdá s e , že situace bude brzy velmi vážná.

Ondřej údajně už i několikrát Hanu požádal o ruku, ale ona odmítla s tím, že si ho možná vezme až v okamžiku, kdy si srovná svou finanční situaci. Prý ho nechává i pravidelně testovat na drogy, aby si byla jistá, že už s nimi nemá co do činění.

Co když už se ale opravdu dává Koptík dohromady a bude na Hanu tlačit s tím, že mu slíbila své ANO? Třeba to byly z její strany jen výmluvy, aby se svatbě vyhýbala, protože si mladšího milence vůbec nechce vzít! Touží po usmíření Navíc ji viditelně začíná více a více trápit situace ohledně jejího vztahu se synem Ondřejem Gregorem Brzobohatým (36), se kterým je na ostří nože právě kvůli kontroverznímu vztahu s Koptíkem, který dělá jejich slavné rodině akorát ostudu.

Ondřej si užívá vrcholu své hudební kariéry, je ve spokojeném manž e l s tví s modelkou Taťánou Kuchařovou (31) a dokonce si už vrabci na střechách štěbetají o tom, že začínají plánovat založení rodiny.

To se Hany dotklo asi nejvíce, protože už si začíná představovat sebe samu jako milující babičku. Je ale jasné, že Brzobohatý se s ní nebude schopen usmířit do té doby, než jeho matka Koptíka opustí. Najde ještě pravou lásku? Někteří lidé z jejího okolí mají navíc pocit, že Koptík byl pro ni jen taková ubohá záplata na zlomené srdce po smrti jejího osudového muže herce Radka Brzobohatého (79).

Hana si chtěla asi jen užívat a nehledat další pevný vztah, celé se jí to však vymklo z rukou. Přitom se dlouhodobě mluví o tom, jak schopná a krásná žena to je. Vždyť vede vlastní divadlo a na svůj věk je stále šarmantní.

Také není pochyb o tom, že by se jistě cítila velmi dobře po boku někoho, kdo rozumí kultuře, herectví a vůbec se nachází na nějaké společenské úrovni. Brzy se snad uvidí, jak se s celou touto nepříjemnou situací popasuje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden