Můj kousek štěstí

Další lásce už se Pavla Tomicová nebrání?

Konec samoty

Vše se možná v dobré obrací! Povídá se totiž, že životem ztrápená Pavla Tomicová (61), která nedávno narychlo opustila seriál ZOO, už zase randí.

Jejím vyvoleným může být herec Robert Nosek (46), s nímž se právě ve zmíněném seriálu sešla. O jejich vztahu se spekuluje už několik týdnů. Fotografové ho totiž přistihli, jak herečku vyzvedl v jejím pražském bytě a následně spolu vyrazili kamsi na výlet.

Jen kamarád?

Od té doby je spolu lidé podle všeho viděli ještě několikrát. Prý byli dobře naladěni. Většina hereččiných známých se shoduje, že i kdyby byl Nosek „jen“ kamarád a nic víc mezi nimi nebylo, je dobře, že jí dělá společnost.

Je fuk, zda je Nosek jen kamarád, nebo něco víc, důležité je, že je jí oporou.

Vždyť Tomicová si prošla peklem kvůli zradě manžela Ondřeje Malého (57). Ten jí totiž po devatenácti letech manželství utekl za mladší milenkou, navíc její kamarádkou Kristýnou Kociánovou (39). A aby toho nebylo málo, tak si s ní pořídil syna. Tomicová se z toho zhroutila, hubla a chřadla a nakonec za sebou spálila všechny mosty, zrušila veškerou práci a stáhla se do ústraní.

Nejlepší lék

Teď se ale konečně zdá, že se blýská na lepší časy. Po boku Noska prý načerpala novou energii, už se zase dokáže smát. Její fanoušci věří, že se brzy vrátí ta „stará dobrá“ Pavla, kterou milovali.

S Kociánovou byly kamarádky, hrály spolu i v seriálu Slunečná, pak jí Kristýna vyfoukla muže.

Po zradě manžela, která měla proběhnout už koncem roku 2021, z ní totiž zbyl jen stín, utápěla se spíš v depresích a hledala, jak z problémů ven. Bohužel cestu nemohla dlouho najít.

Jestli jí v tom pomáhá nová láska, je to jenom dobře, ta je totiž tím nejlepším lékem na bolavou duši i srdce. Naštěstí má Tomicová kolem sebe lidi, na které se může spolehnout.

Kromě Noska jí velmi pomáhá i dcera Anežka (23), kterou má s Malým, i syn Adam (30). Toho porodila svému prvnímu manželovi, s nímž už dávno nežije. Hovořilo se o tom, že se z něj po letech manželství vyklubal homosexuál.

Štěstí?

Herečka dosud na muže příliš štěstí neměla, snad se to tedy konečně změní. Ať už s Noskem, nebo klidně i s někým jiným. Hlavně, když bude zase brzy plná energie a chuti do života.

Třeba se už brzy vrátí i na Primu, kde má prý stále dveře otevřené. Kromě seriálu ZOO tu s ní podle všeho počítají i do nového seriálového projektu, který se má začít točit na podzim.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden