Moje šťastná hvězda

Další malér za volantem!

Ještě nedávno se zdálo, že návrat manžela Dagmar Patrasové (66) jen prospěl a žádný karambol ji v dohledné době nečeká.


Před pár dny ale zpěvačka opět rozvířila vody českého showbyznysu. Se svým vozem totiž bourala jen kousek od jejich domu na Vinohradech, a navíc odmítla dechovou zkoušku!


Pořádně ji to rozrušilo


Vše se stalo v den narozenin Felixe Slováčka (79) a bylo vidět, že ho to pořádně vyvedlo z míry.„Já jsem neboural, prosím vás, ozvu se za chvíli, teď tady čekám na odtahovku,“ sdělil novinářům rozrušeně. Nikomu se naštěstí nic nestalo, odnesla to jen betonová zábrana a zaparkovaný vůz.


Na manželovu narozeninovou oslavu nakonec nedorazila.

Jen krátce poté ale spatřilo světlo světa video, na němž měla královna dětských srdcí problém se stabilitou, musela se dokonce přidržovat plotu a nakonec se skácela k zemi.

Další den se konala manželova oslava, na kterou ovšem nedorazila. „Dáda sama uznala, že nepůjde. Neměl jsem už ani síly jí něco zakazovat,“ přiznal Slováček.

Nehodu měla už v minulosti

I Patrasová se ke všemu nakonec vyjádřila a neskrývala notnou dávku ponížení, o tom, co se za volantem vlastně stalo, se ale odmítala bavit. „Samozřejmě vím, že jsem udělala hroznou hloupost. Bylo to strašné a velmi náročné na psychiku, opravdu aby člověk chodil kanály,“ sdělila.

Vážnou nehodu měla už v minulosti, tehdy se psal rok 2018, kdy s několika promile alkoholu v krvi nabourala do celostátně hledaného kriminálníka, kvůli čemuž přišla o řidičský průkaz. Jaký trest ji stihne nyní, to se uvidí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden