Můj kousek štěstí

Patricie Pagáčová (34): Další miminko? Ani za nic!

Velkou rodinu zjevně neplánuje, zato velkou kariéru asi ano... Co na tento postoj říká manžel?

Vyčerpaná Patricie Pagáčová (34) další dítě rezolutně odmítá. Přitom malé Bibianě (1) budou brzy dva roky, a kdyby maminka někdy v této době otěhotněla, byl by mezi dětmi ideální věkový rozdíl – rozuměly by si a velmi záhy by si spolu hrály.

„Ne, děkuji, radši knihu,“ odpověděla jednoznačně na dotaz ohledně těhotenství. Odkazovala tak na dávné plakáty bojující proti alkoholismu, na nichž uvědomělý mladík odmítá nabízenou lahev alkoholu a místo toho žádá knihu.

„Samozřejmě, kdyby se to stalo, tak se to asi stane, ale ne že bych teďka úplně toužila po druhém dítěti,“ nechala se slyšet hvězda Ordinace v růžové zahradě, která zazářila i v seriálu Devadesátky.

Pokud má manžel Tibor Pagáč (31) jiný názor, má smůlu. Energická herečka je dominantní, zvyklá prosadit si svou. Alfou a omegou jejího života se zdá být kariéra, s čímž se musí její muž smířit.

S trochou nadsázky lze říci, že krátce po návratu z porodnice již pracovala, ať už si o tom manžel myslel cokoli. Možná je jen otázkou času, kdy se vzbouří.

Na těhotenství se jí raději neptejte. Pro všechny případě ale nosí tričko s nápisem: Tvl ne, nejsem těhotná.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden