Moje šťastná hvězda

Další podraz na Dagmar Havlovou?

Zpěvák zveřejnil něco, co bylo soukromé

Jak se zdá, herečka DAGMAR HAVLOVÁ (63) má hudební vkus, který nám doposud zůstával utajen. Vše vyšlo najevo až teď, kdy se svěřila se svými sympatiemi ke zpěvákovi, který platí za velkého rebela hudební scény.

Zveřejnění osobního psaní .

Za to, že zpěvák SÁMER ISSA (30) jakožto člen poroty Nejkrásnější kniha roku 2015 hlasoval pro knihu Antikódy, jejímž autorem byl VÁCLAV HAVEL (†75), mu Havlová poslala děkovný osobní dopis.

K němu navíc připojila, že poslouchá i jeho CD, které vychválila do nebes. Dojatý Sámer Issa psaní samozřejmě okamžitě uveřejnil na internet u, takže se hned zobrazil všem, kdo ho na sociálních sítích sledují. Otázkou ale je, jestli něco takového Havlová vůbec chtěla.

Všichni se s ní chlubí

Bývalá první dáma Dagmar Havlová je známá jistou konzervativností, dokonce ani nepoužívá e-mail, píše právě osobní dopisy.

Možná o to víc by si měli adresáti takového psaní cenit. Jenže tím spíš porušují jistá pravidla etiky, pokud se tedy předem nezeptali Dáši Havlové, zda dopis smějí zveřejnit. Není to tak dávno, co jedna firma dopis od herečky poskytla jistému časopisu. Havlová v něm rozverně děkovala za psí žrádlo. Jestli se to herečce líbí nebo ne, netušíme, každopádně listovní tajemství zřejmě už dávno vzalo zasvé.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden