Můj kousek štěstí

Další problémy, konec v ZOO?

Změna je život.

Vypadá to, že problémy hvězdy seriálu ZOO se stupňují. Už několik měsíců mluví o pocitu vyhoření, před Vánocemi dokonce skončila v nemocnici, musela zrušit svou účast na velkém koncertu v pražské O2 areně.

Velké pracovní nasazení ji srazilo na kolena a ona nemohla dál. Navíc kolují zvěsti, že zmizí i ze seriálu ZOO, prohlásila, že se chce nyní věnovat hlavně kariéře zpěvačky.

Bez slávy to nejde

Povídá se, že televize nehodlá čekat, až je Eva Burešová (30) nechá ve štychu, a její role v ZOO se začne umenšovat. „Jsem člověk, ne robot,“ tvrdí brunetka, která za vedením televize byla už před několika měsíci s tím, že chce skončit.

Nepochodila, a nakonec si prý všechno rozmyslela a v seriálu zůstala. Říká se, že je prostě taková, že se pro něco nadchne, ale pak zjistí, že bez popularity a pozornosti, kterou „zařídí“ televize, být nechce.

Mnoho lidí má ještě v paměti její nedávné prohlášení, že se vším končí, otevře si krámek, bude „prodávat tarotky a šutry a bude jí dobře.“ Nic takového se samozřejmě nekonalo.

Nicméně je evidentní, že Burešová na tom nebyla zdravotně dobře, což i ona sama přiznává. Pauza by jí tak asi opravdu prospěla a nejen jí. V ohrožení může být i její zdánlivě perfektní vztah.

Partner má jiné priority?

Problém je v tom, že její partner Přemysl Forejt (36) má podle všeho jiné zájmy, než být bez ustání k ruce své drahé, křehké polovičce. Do jisté míry se to dá pochopit, šéfkuchař má svoji kariéru, například udržet v chodu luxusní restauraci v Olomouci dá určitě zabrat.

Na druhou stranu pohoda a vyrovnanost matky jeho syna Tristana (1) by měla být teď důležitější. Je ale možné, že už na to zkrátka kuchař nemá sílu a pracovní cesty do Olomouce může brát jako příjemné odreagování od nekonečného domácího přílivu emocí.

Další potíže?

Je otázka, jestli Burešová vydrží vše, co na sebe nahrnula. Kromě ZOO letos chystá i nové CD, do toho role v muzikálech... I když tvrdí, že letos chce zvolnit, zatím to vypadá, že se pomalu, ale jistě znovu řítí do náruče dalšího vyčerpání.

Koncem loňského roku už dostala několik varování, tělo jí dalo najevo, že takhle to dál nejde. Snad ho nakonec poslechne, jinak by to nemuselo dopadnout dobře.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden