Můj kousek štěstí

Další problémy v rodině

Pro Kristýnu téma svatby není příjemné. Stále musí řešit, že je pouze slečna.

Zoufalá herečka hlásí další rodinné trable. Kdo jí pohlídá děti? Hvězda seriálu 1.MISE Kristýna Leichtová (36) lítá jako hadr na holi.

Za partnerem Vojtěchem Štěpánkem (38), šéfem činohry Národního divadla moravskoslezského, se přestěhovala do Ostravy, čímž vyvstaly mimo jiné i komplikace s hlídáním Dorotky (3) a Rozárky (1). „Když je potřeba hlídat děti, jede moje mamka sedm hodin vlakem a Vojtova tři hodiny,“ šokuje černovláska.

Vojtěch má stále na všechno čas a Kristýna chce činy. Vydrží čekat?

Obě babičky tudíž prožívají hotové cestovatelské peklo. Otázkou zůstává, zda není lepší se z tohoto i mnoha dalších důvodů tak malým dětem, jako má Kristýna, věnovat naplno a pracovní povinnosti odsunout do doby, až holčičky trochu povyrostou. Leč herečky touží být viděny v televizi, a tak se nedá nic dělat.

Půvabná brunetka cítí nekonečnou únavu. Kromě toho bohužel strádá i psychicky. „Holky se jmenují po něm a já jsem jediná jakoby vyvrhel,“ smutně odpověděla na otázku, zda s partnerem uvažují o svatbě.

„Netuším, možná se to nikdy nestane,“ dodala herečka nešťastně. „Poslední tři roky je těhotná nebo kojí,“ vymlouvá se nepolapitelný Vojtěch Štěpánek, který se vyhýbá sňatku s Kristýnou jako čert kříži.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden