Moje šťastná hvězda

Další spekulace o milence! Bude následovat rozvod?

Moje šťastná hvězda

Jsou spolu už čtyřicet let a nikdo si nedokáže představit, že by se někdy rozešli. Pokud se ale potvrdí hercova nevěra, stát se to může.

Herečka Janu Bouškovou (69) doufala, že jí bude manžel Václav Vydra (68) věrný a oddaný, jak si spolu slíbili před lety před oltářem. Je snad možné, že neodolal pokušení a byl jí nevěrný?

Překvapivé informace nám nedávno přinesl náš zdroj, který má blízko k herci ze seriálu Na vlnách Jadranu Václavovi Vydrovi (68). Odhalil, že se má herec potají stýkat s mladičkou dívkou, se kterou se poznal během natáčení, a dokonce už ji údajně měl pozvat na svůj statek.

Náš zdroj si nepřeje být kvůli obavám z možných následků jmenován. Herečka ze seriálu Policie Modrava Jana Boušková (69), která je Vydrovou dlouholetou manželkou, se ke spekulacím zatím nevyjádřila. Dobře ale ví, že to není poprvé, co o jejím

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden