Můj kousek štěstí

Další trápení Brožové! Zase ji opustil?

Kopačky dává vždy ona, tak tedy uvidíme, který chlapík se má stát horkým kandidátem té „pocty“

Je asi znovu sama, láska je pryč. Srdce má ale podle všeho rozervané na kousky hned ze dvou důvodů. Nejenže je bez muže, ale navíc přišla o dalšího blízkého parťáka.

Sotva pochovala milovaného psa Jordyho, kterého srazil vlak, přišla další rána. Kateřina Brožová (56) přišla o dalšího pejska - jezevčíka Maxíka.

„Špatně se mu dýchá, dostal léky na srdce, byl na kyslíku,“ popisovala před pár týdny. Pejska se ale bohužel nakonec zachránit nepodařilo.

Svá zvířata herečka zbožňuje, jsou často jediní, kdo ji drží nad vodou, neboť je stále zoufale sama. Ještě nedávno to ale vypadalo, že by konečně mohla zakotvit po boku nějakého muže.

Na premié­ře muzikálu Troja jí dělal garde hudební skladatel Zdeněk Hrubý (52) a nechyběl ani důvěrný polibek, hodně lidí mělo v podstatě za jisté, že tvoří pár. Hrubý se prý totiž koncem minulého roku rozešel s dlouholetou partnerkou, je tudíž dle všeho k mání.

Možný pokus o vztah s Brožovou však nejspíš nevyšel. Jako by snad byla prokletá. To, co začalo před lety nevydařeným manželstvím s podnikatelem Zdeňkem Tomanem (61), se stále opakuje.

Vztahy jí krachují jeden po druhém, posledním oficiálním partnerem byl Jaromír Soukup (55), rozešli se ale už před pěti lety. Nedávno přišla do řečí se šlechticem Jiřím Lobkowiczem (67), oba ale vzájemné jiskření popřeli, přestože se objevily zvěsti, že spolu mohli být na luxusní dovolené na Maledivách.

Kráska sdílela řadu fotek, ale o tom, kdo jí dělal doprovod, ani muk. Řada zlých jazyků o ní soudí, že nevydrží s nikým, kdo nemá pořádně tučné konto.

Její bývalý milenec, producent Peter Kovarčík (†61) kdysi nevybíravě prohlásil, že byla „nejdražším eskortem v jeho životě“. Brožová ovšem tvrdí, že se všemi svými partnery se vždy rozešla ona. Přesto jistě stojí o to, aby ji někdo opravdu miloval.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden