Moje šťastná hvězda

Další útok na Ivanu Gottovou?

Dceři Mistra prý došly peníze, možná se tak objeví další pikantní historky z jeho soukromí.

Její život je prý v troskách, Dominika Gottová (50) může být na dně. Kdo to odnese? Podle mnohých Ivana Gottová (48), která se asi musí připravit na překvapení.

Manželství dcery Karla Gotta (†80) se podle některých informací řítí do záhuby. Stále častěji se spekuluje o tom, že Dominika Gottová (50) bude muset překousnout rozvod, případně dál tolerovat vrtochy nevypočitatelného muzikanta Tima Tolkkiho (57).

S jeho kariérou je to prý hodně nahnuté, což se samozřejmě může v soukromém životě projevit. Říká se, že jim také došly peníze, a je možné, že Gottová se uchýlí k něčemu, za co by ji asi slavný tatínek nepochválil – mohla by totiž do médií vypouštět historky o životě legendy.

Karel Gott (†80) a Ivana Gottová (48). Po boku manžela věrně stála až do jeho poslední chvíle.

Další ošklivé útoky na vdovu

Říká se, že si už v minulosti nechala platit od některých bulvárních médií za to, když bude mluvit. Nejen o Mistrovi, ale třeba i o „maceše“ Ivaně Gottové (48). Nebylo by to poprvé. Do vdovy po zpěvákovi se pustila už několikrát, například těsně před uvedením dokumentu Karel.

Obvinila ji z toho, že údajně neplatí za pobyt její maminky Antonie v domově pro seniory, což mělo být Gotttovo přání. Proč tak ale nečiní ona jako jediná dcera, už nevysvětlila.

Naopak dál útočila na Ivanu Gottovou, například slovy, že se nestará o místo posledního odpočinku jeho rodičů v Újezdu u Svatého Kříže atd. Odpověď na otázku, proč si Dominika Gottová vybrala zrovna vdovu po zpěvákovi, může být docela snadná.

Z velké lásky se stala ještě větší nenávist.

Jde „jenom“ o peníze?

V zákulisí českého showbyznysu se mluví o tom, že dcerka chtěla něco z dědictví po tatínkovi, ale Ivana Gottová jí odmítla cokoli dát, protože Mistr měl své zlobivé dítko vyplatit už dva roky před svou smrtí.

Tehdy jí dal dva a půl milionu korun, což potvrdil i její manžel. Jenže Gottová asi peníze prošustrovala ve Finsku, kde dlouhodobě žije. Není tajemství, že si žila na docela vysoké noze. Peníze však podle všeho došly, takže se dají očekávat další prohlášení do médií.

Útěk do zahraničí?

Hovoří se o tom, že Dominika Gottové udělá a řekne cokoli, jen aby z toho něco měla. Ivana Gottová by se tak měla obrnit nebo někam odjet.

Varianta dvě je podle některých lidí významně ve hře, protože si prý už nějakou dobu tajně buduje domov v USA, kde už v minulosti nějaký čas žila. Hovoři se o New Yorku nebo Floridě. Byl by to docela chytrý krok – nikdo ji tam nezná a měla by klid. Třeba po boku nového muže.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden